“TORNADO HELLO!”; Svjetskog boksačkog prvaka Oleksandra Usyka uhvatili smo na Višnjiku: “Zadrani su ljubazni i susretljivi ljudi”

U Zadru je proteklog vikenda boravio velikan boksa, svjetski prvak u teškoj kategoriji Ukrajinac Oleksandr Usyk (34), koji je niti mjesec dana pobjedom u Londonu protiv Britanca Anthonya Joshue objedinio WBA, IBF, WBO i IBO titule  i to u dvije kategorije, teškoj  i cruiserweightu. Razlog dolaska u naš grad bio je nastup njegove kćeri Jelizavete na Svjetskom kupu mažoretkinja u dvorani Krešimir Ćosić.

Vrlo ljubazni i susretljivi Usyk pristao je na kratak razgovor za naš portal.

 

Oleksandr, da li znate da se trenutno nalazite u gradu košarke, u dvorani koja nosi ime po velikanu svjetske košarke Krešimiru Ćosiću i koja prima devet tisuća ljudi, gdje su vatreni navijači Tornada ?

– Da, čuo sam, Tornado hello ! –  na engleskom je pozdravio srčani, ali dobroćudni svjetski boksački šampion.

 

Kad će uslijediti revanš meč protiv Joshue, vjerojatno će vas izazvati ?

– Sad samo odmaram, i lagano treniram, ali očekujem uzvratni dvoboj koji će uslijediti najkasnije za šest mjeseci, to sve dogovara moj promotor Alexander Krassyuk, najavljuje Usyk.

 

Na koliko ste trenutno kilograma ?

– U meču protiv Joshue bio sam na 100 kg, sad sam pao dva kilograma, smije se Oleksandr.

 

Kako vam se svidio Zadar u ovo malo vremena što ste ovdje ?

– Vrlo susretljivi i ljubazni ljudi, a ono što sam uspio primjetiti da je grad čist i vrlo uređen, završio je top jedan boksač u svijetu, šampion iz Ukrajine Oleksandr Usyk.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...