Allianz Hrvatska d.d. novi je sponzor Nogometnog kluba Zadarnova, potpisan jednogodišnji ugovor

Allianz Hrvatska d.d. novi je sponzor Nogometnog kluba Zadarnova! S ponosom možemo objaviti kako je naš klub potpisao jednogodišnji sponzorski ugovor s jednim od najvećih osiguravajućih društava na svijetu.

O samom Allianzu i njegovoj ulozi u nogometu na globalnoj razini dovoljno je navesti imena dva stadiona: Allianz Stadium – Torino i Allianz Arena – München. Dogovorena suradnja s partnerom takvog, svjetskog renomea za naš klub znači, ne samo konkretnu podršku u radu, već i potvrdu vrijednosti svega onoga što smo do sada napravili na polju sporta i marketinga.

– Ne moram posebno naglašavati koliko za naš mladi klub znači poslovna suradnja na ovako visokoj razini. Ponosni smo što je jedan Allianz prepoznao naš rad na svim poljima i vjerujem da, uz podršku takvog partnera, možemo nastaviti rasti i napredovati. Naša zajednička želja je da zadarskoj djeci pružimo što kvalitetnije uvjete za razvoj kroz sport i time doprinesemo društvu u cjelini. Ovim putem posebno se želim zahvaliti gospodinu Krešimiru Topiću iz Allianza, s kojim smo uspostavili odličnu komunikaciju, za koju se nadam će u budućnosti rezultirati i dugoročnom suradnjom – rekao je Antonio Perica, predsjednik Nogometnog kluba Zadarnova.

Nakon potpisa ugovora u Zadru, zadovoljstvo je iskazao i Krešimir Topić, direktor Sektora Corporate prodaje Allianz d.d. Hrvatska.

– Allianz je oduvijek vjerovao u moć sporta. Kao globalni partner olimpijskih i paraolimpijskih pokreta ponosni smo što podržavamo izgradnju boljeg svijeta kroz sport. Smatramo da je sport izuzetno bitan segment u dječjem odrastanju te nas stoga izuzetno veseli partnerstvo s NK Zadarnova, kroz koje potičemo djecu iz Zadra i okolice na aktivno bavljenje sportom kako bi se osjećali ugodnije u kolektivu, shvatili važnost odgovornosti i timskog duha, baveći se pritom najvažnijom sporednom stvari na svijetu – rekao je Topić.

 
nk zadarnova