Banožić Milanovića nazvao psihijatrijskim slučajem, Vučetić poručio ministru da život provede u dubokoj šutnji

U Vukovaru su se danas susreli predsjednik države Zoran Milanović i ministar obrane Mario Banožić.

Nakon Milanovića, koji je kazao kako su ljudi poput Banožića opasni za Hrvatsku i nacionalnu sigurnost, te kako s njim nije moguća daljnja suradnja, oglasio se i sam ministar.

Za predsjednika je rekao da govori ‘jezikom uličara’.

– Zoran Milanović ne bavi se zakonom i državom nego sitnim strančarenjem ne bi li pokušao zadržati vlast. Sedam puta ako vas netko nazove lažovom, a to prate strani mediji… U Bruxellesu me pita kolega što se događa. On radi veliku štetu Hrvatskoj, to je čovjek bez karaktera. Nazivati nekog lažljivcem, opuškom i da će nekoga umiroviti, najbolje govori u kojoj je on psihičkoj fazi, rekao je Banožić. Kad je bio premijer bio je najlošiji premijer, sad je najlošiji predsjednik. Izvrće zakon onako kako njemu odgovara, pokazat ću sve papirnato, kao i ovo za Bugojno. To nije čovjek koji treba predstavljati Hrvatsku. Sram ga može biti za ovo što je izgovorio, ja sam kao dijete doživio rat. Iz poštovanja sam danas otišao na misu, a ne u birtiju. Znate li koliko su puta generali dobivali zabranu da polažu vijenac sa mnom? Halo. Generali su dobivali zabranu da polažu vijenac s ministrom obrane. Pa što je to jedna jadna politika jednog iskompleksiranog čovjeka. On je psihijatrijski slučaj, rekao je Banožić.

Na ministrove riječi referirao se Marko Vučetić, predsjednik Gradskog vijeća Zadra poručivši da bi mu bilo najpametnije da život provede u šutnji.

– Banožiću stvarno treba zabraniti govoriti. Logika mu šteka. Danas je Milanovića proglasio psihijatrijskim slučajem i zatražio njegov opoziv. Ako nekoga proglasiš psihijatrijskim slučajem, onda tražiš njegovo liječenje. Banožiću bi bilo najpametnije, ako već voli uniforme, da se zamonaši, da opozove govor i život provede u dubokoj šutnji, napisao je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...