“ĐIR PO GRADU” „Happy hour“ u HNK Zadar 18. prosinca – kupite ulaznice za „Laponiju“ i Jazz Winter Wonderland po povoljnim cijenama

U sklopu Adventa u Zadru, već tradicionalno se održava i manifestacija “Đir po gradu” uz prigodne akcije i brojne popuste. “Đir po gradu” organizira Grad Zadar uz Udruženje obrtnika Zadar, Turističku zajednicu Grada Zadra, Hrvatsku gospodarsku komoru – Županijsku komoru Zadar i Obrtničku komoru Zadarske županije.

Kao i svake, tako se i ove godine u “Đir po gradu” uključilo i Hrvatsko narodno kazalište Zadar sa svojom ponudom u prosincu i to jednom predstavom i jednim koncertom.

„Laponija“ je naziv predstave s kojom u utorak, 21. prosinca u 20 sati gostuje HNK Split. Autori su Cristina Clemente i Marc Angelet, a režiju potpisuje Nenni Delmestre. U predstavi igraju Monika Vuco Carev/Siniša Novković/Nikša Arčanin i Zorana Kačić Čatipović. Radnja ove priče smještena je u Laponiju gdje za božićne praznike jedna sestra i njena obitelj posjećuje obitelj druge sestre, veseleći se božićnim radostima i susretu njihove djece s “pravim” laponskim Djedom Božićnjakom.

Akustični pjevački duo Sara & Jappa 23. prosinca u HNK Zadar donosi koncert Jazz Winter Wonderland. Naime, Sara & Jappa, otac i kćerka, svoje nastupe temelje na izvedbama poznatih jazz standarda i evergreen melodija iz 40-ih, 50-ih i 60-ih godina prošlog stoljeća, koje su popularizirali pjevači kao što su Ella Fitzgerald, Nat King Cole, Frank Sinatra, Peggy Lee, Tony Bennet i mnogi drugi izvođači tog žanra.

Upravo u sklopu “Đira po gradu” možete iskoristiti priliku, odnosno „Happy hour“, te 18. prosinca od 11 do 13 sati na blagajni HNK Zadar kupiti ulaznice za predstavu i koncert po povoljnijoj cijeni. Tako će ulaznica za „Laponiju“ biti 40 kuna, a za koncert Sare & Jappe 30 kuna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...