KK Zadar će dobiti financijsku pomoć, što o tome misle građani?; “Agonija u klubu će se nastaviti i pored te pomoći”

KK Zadar će ipak kroz rebalans dobiti financijsku pomoć Grada Zadra, u prijelaznom razdoblju do proračuna, ako se ispoštuju usuglašeni zaključci. Prošetali smo ulicama grada i čuli i mišljenja građana.

Ante Miočić Dado

– Drago mi je što će se ipak na kraju financijski pomoći KK Zadru, on je naš slavni klub, lijepo mi je to čuti. Osobno ja sam jako zadovoljan, radim u gradskoj firmi u Čistoći Zadar, primam između pet do pet i pol tisuća kuna, a Grad mi je još dao i stan na korištenje. Ponavljam još jednom drago mi je da se klubu pomogne, bio sam nekada na utakmicama u Jazinama vatreni navijač, i KK Zadar je svakako zaslužio pomoć.

Ilija Krneta

– KK Zadar je prevažan simbol ovog grada, treba učiniti sve kako bi ovaj klub i dalje bio jaki brend košarke. Treba u klub privući najstručnije i najsposobnije ljude. Ako će se već dati novac KK Zadru, onda trebaju postojati nekakvi kontrolni mehanizmi, da bude sve apsolutno transparentno, mali obični čovjek s pravom traži da vidi gdje se troši novac. Pitam se, da li je moguće da kod nas nema kvalitetnih ljudi koji bi klub mogli voditi na jedan pošten način.

Venci Jurin

– U ovoj situaciji kad narod živi bijedno, kad kopaju po kontejnerima se ne slažem da se klubu pomogne iz sredstava proračuna Grada Zadra, to su sve naši novci, ako će već dati te šolde onda moraju sve prikazati do zadnje lipe. Mišljenja sam da KK Zadar treba privatizirati, dok privatnik ne preuzme klub, nisam da se daju novci.  Mislim da će se agonija u klubu nastaviti i dalje i pored te pomoći, taj klub je vreća bez dna. Inače sam ljevičar, a kao predsjednik darivatelja krvi ne mogu biti ni u jednoj stranci, danas ako niste član HDZ-a ne možete dobiti posao.

Marijan Dušević

– Zadovoljan sam što će klub dobiti financijsku pomoć od Grada, uostalom zašto ne bi dobio. ali i običnom malom čovjeku, radniku, isto tako treba dati, kako bi i on mogao pristojno živjeti, a ne sam pojedinci. U samom  klubu treba postaviti poštene ljude.

Refik Aliji

– Neka se pomogne KK Zadru zbog nas navijača koji ga pratimo ! Ne bi volio da klub propadne, iako se zna da uprava kluba krade novce. Za nas obične male ljude će kad tad doći bolji dani, i ja sam običan radnik pa radim po cijele dane, ne treba se predati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...