Najiznajmljivač 2021.; Apartmani u mjestu pokraj Zadra proglašeni najboljima u Hrvatskoj

Najbolji apartman je Rubinić Turanj u vlasništvu Tomislava Rubinića pod vodstvom domaćice Nataše Manzin, najbolja kuća za odmor Casa mille olivi u vlasništvu Ane Pisak iz Klarića, Grad Buzet, najbolja vila Adrian, vlasnika Naire Asatryan i Adriana Wielea iz Dubrovnika.

Uz tri glavne, dvije posebne nagrade – najbolja kuća u očuvanju baštine Vila Festina Lente vlasnika Maje Nikšić Radić i Dejana Radića, najbolja ekološka kuća Divjake Log Home – Kraljica šume vlasnice Selme Seifert iz Hlevci, Općina Skrad.

Rezultat je to velikog finala akcije Najiznajmljivač 2021 koju je pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta te Hrvatske turističke zajednice po drugi put organizirao Novi list, dok je sama svečanost dodjele održana u Pazinu u sklopu 6. FOS-a – Foruma obiteljskog smještaja koji je organizirala Hrvatska gospodarska komora.

Podsjetimo, nakon što su brojne prijave dostavljene na natječaj otvoren u proljeće ove godine, krajem kolovoza pomno su analizirane kako bi se izdvojilo 46 finalista s područja cijele Hrvatske. Nakon toga, krajem rujna, komisija Novog lista i djelatnika hrvatskih županijskih turističkih zajednica, najviše kolegica iz TZ-a Kvarnera, uputila se u obilazak iznajmljivača, piše Novi list.

Ukupno je na tom obilasku prijeđeno 4,5 tisuća kilometara od Rovinja do Dubrovnika, od Lošinja do Svetog Martina na Muri. Odluka o izboru najboljih bila je iznimno teška, odlučivale su nijanse, a ono što se može istaknuti za nagrađene je činjenica da nitko od njih turizam ne doživljava kao biznis, oni svi redom turizam – žive.

Nagrade najboljima, a pozivu Ministarstva turizma i sporta, Hrvatske turističke zajednice i Novog lista odazvali su se svi laureati, dodijelili su Monika Udovičić, Kristjan Staničić te Ankica Kruljac.

Izbor dvodnevnog 6. Foruma obiteljskog smještaja koji se u organizaciji Zajednice obiteljskog turizma Hrvatske gospodarske komore održava u Pazinu, bio je idealan okvir za svečanost dodjele nagrada akcije Najiznajmljivač.

Apartmani Rubinić se sastoje od 12 identičnih apartmana i veličinom i uređenošću, jedne impresivne prostorije za druženje, brojnih vanjskih sadržaja, parkirališnog prostora za 15-ak automobila kao i, što je rijetkost, profesionalnog zatvorenog bazena.

Uz klasično opremljene apartmane, gosti mogu koristiti i zajedničke prostorije uređene poput klasičnog restorana, profesionalnu kuhinju, kao i sekciju za pripremu roštilja.

Ali da nije sve samo besprijekorno uređenje i iznimno bogat sadržaj, prevagu opet donosi – najiznajmljivač. Riječ je o domaćici objekta Nataši Manzin koja s još dvoje stalno zaposlenih čini profesionalnu osnovu Apartmana Rubinić.

Bezgranična strpljivost, susretljivost, pomoć u pronalaženju svih odgovora, posebno onih koji se odnose na obližnje znamenitosti, kao i u pripremi druženja u zajedničkom prostoru, karakteristike su voditeljice Manzin.

Otvoreni su čitave godine, popunjenost je u razdoblju lipanj – listopad maksimalna, dok u preostalim mjesecima imaju veliku potražnju vikendima, dakle na razini do 50 posto. Apartmani se zbog potreba temeljite dezinfekcije ne iznajmljuju u istom danu, čime se u cijelosti poštuje maksimu “Safe stay in Croatia”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...