Otvoren Advent, večeras svirka Rockatansky Banda

Unatoč kiši i odgođenom koncertu Pips, Chips & Videoclipsa, u petak 26. studenog nakon dvije godine Advent u Zadru je zaživio u punom sjaju. Trgovi pet bunara i Petra Zoranića dobili su tako svoj poznati blagdanski ugođaj i ponovno postali omiljeno mjesto koje će okupljati Zadrane i goste tijekom narednih trideset i šest dana do Nove godine.

Atmosfera kraj maštovito ukrašenih kućica, ali i sam prostor spomenutih trgova u najljepšem svijetlu dočaravaju ovo čarobno doba godine kad se svi radujemo Božiću i dočeku Nove godine. Bez obzira na loše vremenske prilike na dan otvorenja, posjetitelji su sinoć uživali u prvoj adventskoj večeri na kojoj nije nedostajalo plesa i dobre glazbe, smijeha i naravno odlične zabave.

Eno-gastro ponuda Adventa u Zadru ove je godine već na prvi pogled originalnija nego ikad prije.

Zadarski ugostitelji su se tijekom ovih nekoliko godina uhodali u specifičnoj adventskoj ponudi i osmislili puno više i drugačije nego do sada. Uz mnoštvo jela i pića inspiriranih adventskom čarolijom poput raznih maštovitih burgera, tradicijskih jela u streetfood aranžmanima ili zanimljivih slatkih delicija, tu je naravno i klasična adventska ponuda poput kobasica, kuhanog vina, gina ili ruma te fritule, no i to je samo mali dio bogate ponude na sajmu.

Vidimo se i večeras uz svirku zadarskih meštara dobre fešte Rockatansky Banda, šesteročlane dobro uigrane ekipe koja praši izvrstan funky, pop i rock zvuk već 25 godina! Koncert počinje u 21 sat, a ulaz je moguć uz poštivanje epidemioloških mjera.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...