Prošao jedan od Eniovih uvjeta o financiranju KK Zadra, vijećnici i Dukić sastaju se s Nadzornim odborom kluba

Za idući ponedjeljak, 8. studenog zakazan je zajednički razgovor predstavnika svih klubova vijećnika u Gradskom vijeću i gradonačelnika s predsjednikom i članovima Nadzornog odbora KK Zadar.

Riječ je o tematskom sastanku koji je predložio vijećnik Enio Meštrović uoči sljedeće sjednice Gradskog vijeća na kojoj će se raspravljati o rebalansu ovogodišnjeg proračuna.

Na današnjem sastanku razgovarao sam s vijećnikom Eniom Meštrovićem i vijećnicama Dritom Dunatov i Adelom Frank o prijeporima nastalim tijekom rasprave o rebalansu na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća i prihvatio njihov prijedlog za sazivanjem ovog sastanka na koji su pozvani predstavnici svih klubova vijećnika s odgovornim osobama u KK Zadar, kazao je gradonačelnik Branko Dukić i naglasio kako stavka vezana uz financiranje KK Zadar ovisi o ishodu sastanka.

Rebalans čine i brojne stavke za programe od iznimne važnosti koje smo do sada već u više navrata isticali. Vjerujem kako će se i ta stavka vezana uz košarkaški klub na ovom sastanku usuglasiti, zaključio je gradonačelnik.

Enio Meštrović je kazao kako će stavka iz rebalansa proračuna vezana uz KK Zadar biti usvojena ako se ispoštuju dogovoreni uvjeti:

Jedan od tih uvjeta je i ovaj sastanak sa svim klubovima vijećnika koji je bio dogovoren prije zadnje sjednice. To nije novi uvjet nego neispoštovan stari i jedini legitiman, zaključio je Meštrović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...