S prikazivanjem kreće RTL-ov show u kojem sudjeluje Enio Meštrović: “Ričard će se pojaviti, znam da ćete ga tražiti”

Nemoj trepnuti, napuni šalicu suzama, snimi sapunicu, prenesi šator kroz tunel, napravi svoj timer za kuhana jaja, otpjevaj si serenadu – samo su neki od ludih i zabavnih, a ponekad i totalno suludih zadataka koji očekuju goste novog RTL-ova zabavnog showa ‘Direktor svemira’, koji s prikazivanjem kreće 24. studenoga od 21 sat.

I dok u originalnoj verziji britanskog naziva ‘Taskmaster’, zadatke većinom rješavaju mahom poznati tamošnji komičari, hrvatska verzija showa proširila je vidno polje.

Sve neobične, pomaknute i zabavne zadatke koje im zadaju Ivan Šarić i njegov pomoćnik Luka Petrušić rješavat će, ne samo komičari, već i glumci i pjevači!

Zadatke direktora svemira pokušat će riješiti i legendarni zadarski umjetnik, humanist i politički aktivist Enio Meštrović, kojeg mnogi znaju pod pseudonimom Ričard.

Meštrović je javnosti već dugi niz godina poznat po svojim performansima koje izvodi u Zadru samostalno ili s KUD-om “Bleke i konji” -udrugom s Bokanjca čiji je predsjednik.

”Ovo snimanje mi je odlično došlo kao ispušni ventil. Ekipa je bila super, zadaci od zahtjevnih do gluposti, a ti glupi su me doveli do toga da se zapitam zašto sam uopće ovdje!”, smije se Enio dodajući da ga raduje što će razveseliti gledateljstvo.

”Mogu biti zadovoljan jer ćemo gledateljima donijeti malo smijeha, što svima nedostaje u ovom vremenu”, kaže Meštrović. Na pitanje mogu li gledatelji očekivati i Ričarda u showu, Enio otkriva da ne brinu.

”Od Ričarda više ne mogu pobjeći i on živi u meni, a znam da ćete ga tražiti i pojavit će se vjerojatno!”, priznaje Enio.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...