Cestitka_Uskrs

TikTok testira značajku za davanje napojnica

TikTok je započeo s testiranjem značajke koja bi omogućila kreatorima da dobivaju napojnice od svojih obožavatelja. Prema kratkom videozapisu kojeg je na popularnoj društvenoj mreži objavila Jera Bean, tvrtka neće uzimati „svoj dio kolača“, već će sav novac ići kreatorima,

Naime, da bi se kreatori mogli uopće prijaviti da dobiju ovu značajku, moraju biti aktivni na platformi, imati najmanje 100.000 pratitelja, ispunjavati dobnu granicu mreže, ali i njene uvjete korištenja, prenosi The Verge.

U ovom trenutku nije u potpunosti jasno hoće li svi koji se prijave uistinu moći primati napojnice, no sudeći prema drugom videozapisu kojeg je objavila Bean, TikTok poprilično brzo rješava taj proces prijave, pa njeni obožavatelji već sad mogu otići na njen račun i kliknuti na gumb „tips“, kako bi joj dali koji dolar.

„Uvijek razmišljamo o novim načinima da donesemo vrijednost u našu zajednicu i obogatimo TikTok iskustvo“, rekao je glasnogovornik TikToka za The Verge. Valja istaknuti da svi punoljetni korisnici mogu anonimno davati napojnice u iznosu od najmanje jedan dolar.

Podsjećamo da je Twitter u rujnu uveo značajku za davanje napojnica, pa twitteraši već neko vrijeme mogu slati i primati napojnice u kriptovalutama, ali i putem Bandcampa, Cash Appa, Patreona, PayPala i Venmoa, piše Bug.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...