Zadar poražen od Budućnosti, Anzulović: “Iskreno, očekivao sam možda i previše u ovom trenutku za moju momčad”

Zadar je u 8. kolu AdmiralBet ABA lige poražen od Budućnost VOLI u Podgorici rezultatom 84:69.

Gosti su se tijekom prve četvrtine držali u egalu s domaćinom, Zadar je dvije i pol minute do kraja prve četvrtine imao minimalni zaostatak od 13:12, zatim je Budućnost napravila seriju 10:4 za vodstvo 23:16 nakon prvih deset minuta.

Budućnost je tijekom druge četvrtine držala prednost od desetak razlike, poveli su s 14 razlike, onda je dalmatinski sastav smanjio za 45:34 na velikom odmoru.

U nastavku utakmice crnogorski sastav je otvorio drugo poluvrijeme sa serijom od 8:1 za visoko vodstvo od 16 razlike. No, Zadrani se tu nisu predali, uspjeli su smanjiti prednost ekipe Aleksandra Džikića na 58:49. U posljednjoj četvrtini Budućnost se odvojila na prednost od koje se Zadar nije mogao oporaviti, te su upisali svoju šestu pobjedu u regionalnoj ligi.

Najbolji igrač u redovima Zadra je bio Justin Carter koji je upisao 15 poena i 3 asistencije. Dario Drežnjak je susret završio s 11 poena i 5 skokova.

Za Budućnost VOLI, Jacob Wiley je imao 13 poena i 5 skokova.

Vladimir Anzulović, trener  Zadra: “Čestitke Budućnosti na zasluženoj pobjedi i dobroj energiji. Očekivali smo to od njih, znali smo da imaju problema s ozljedama i da će se dodatno skupiti i motivirati zbog toga. Iskreno očekivao sam više, možda i previše u ovom trenutku za moju momčad. U nekim situacijama smo pali u koncentraciji, odlukama koje moraju biti bolje i to je dovelo do zaslužene pobjede Budućnosti.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...