Zadrani slavili protiv Kamena oslabljenog zbog koronavirusa, Blažević: “Teško koja momčad će uspjeti uzeti bodove sa stanova”

Nogometaši HNK Zadar uvjerljivo su slavili protiv Kamena iz Ivanbegovine kraj Imotskog rezultatom 5-0, na igralištu u Stanovima pred 119 gledatelja u utakmici 16. kola 3.HNL – jug. Po dva pogotka za Zadrane postigli su Blažević (7. i 45.) i Vukadinović (79. i 81.), dok je jedan zgoditak zabio Majić (26.).Na prvenstvenoj ljestvici nakon šeste upisane pobjede, HNK Zadar zauzima deseto mjesto s 23 osvojena boda. Sljedeće subote u 13.30 sati igrači Želimira Terkeša gostuju u Sinju kod Junaka, nakon čega će uslijediti zimska stanka u prvenstvu.

Dvostruki strijelac kod HNK Zadar, krilni napadač Vlatko Blažević (27), bio je jako zadovoljan nakon nova tri boda svoje momčadi.

– Poslije dugo vremena smo ušli dobro u utakmicu, isplatio nam se sav trud i htijenje koji smo uložili. Nismo previše čekali, odmah smo na otvaranju susreta iskoristili sve naše šanse, poslije je sve bilo lako. Nametnuli smo jedan svoj ritam igre, ubuduće smatram kako će teško koja momčad uspjeti uzeti bodove sa Stanova. Nema više rasprodaje bodova kući, izgubili smo ih i previše. Žao mi je što je momčad Kamena stigla u Zadar oslabljena zbog koronavirusa kod nekoliko njihovih igrača, ovim putem im želim brz oporavak. Očekuje nas sada Junak u Sinju prije zimske pauze, nadam se samo da će teren u Sinju biti dobar, jer je kada je kiša i blato tad je vrlo teško igrati. Stvarno nam treba ta pobjeda i podvig protiv Junaka, s novom pobjedom bi se još više približili vodećima na ljestvi, naime, mi zaostajemo svega šest bodova za drugoplasiranim Hrvatskim vitezom Posedarje, sve se još to da stići, nećemo posustati, cilj nam je viši rang natjecanja, optimist je Blažević.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...