Bogat program na glavnom trgu; Na Advent u Bibinjama prvi put stiže Djed Božićnjak

Adventsko razdoblje ove će godine biti posebno za sve stanovnike i posjetitelje Bibinja, poručuju iz Turističke zajednice Bibinja.

Jedan posjetitelj koji prvi put stiže u ovom mjesto na obali je i sam poseban – Djed Božićnjak!

Čarolija Božića u Bibinjama svake je godine sve ljepša, a 2021. zasjat će u punom sjaju, s bogatom ponudom proizvoda, usluga, ali i programa namijenjenih svim uzrastima. Novo je to ruho najljepšeg razdoblja u godini u našem mjestu.

Velika božićna jelka već krasi bibinjski glavni trg i poziva sve vas da se okupite u dobroj atmosferi. Povedite baku i djeda, majku  i tatu, unuke i prijatelje da s vama uživaju na otvorenom prostoru dok kušate izvrsne gastro specijalitete, grijete ruke šalicom kuhanog vina ili pak pjevate  i plešete uz glazbu koju će vam tijekom prosinca svirati brojni glazbenici.

Bibinje predstavlja svoje novo adventsko izdanje otvorenjem 4. prosinca uz veliki koncert poznatog glazbenika Harija Rončevića u subotu.

Koncerti se nastavljaju subotama pa ćete tako moći uživati u stihovima bendova Kuzma i Shaka Zulu te Pravila igre, dok će ostalim danima nastupati DJ-evi Mate Kokić, Davor Valčić i DJ Angelo.

Jutarnji program namijenjen je djeci koja se najviše raduju Božiću pa će tako oni uživati u različitim radionicama, animacijskim zabavama, darivanju  Sv. Luce, ali i dolasku Djeda Božićnjaka!

Tjedan dana prije Božića svu djecu razveselit će Djed Božićnjak koji sa sobom nosi posebna iznenađenja. Smije vam otkriti samo jedno – svako dijete moći će zagrliti najdražem djedicu i fotografirati se s njim, prišapnuti mu svoje želje pa tko zna…. možda za Božić pod borom ugledaju baš ono što su htjeli!

Dođite u Bibinje i provedite se tijekom jutarnjih, popodnevnih i večernjih programa. Čekaju vas i adventske kućice s ponudom zimskih specijaliteta jer je najbolja zabava gdje ima hrane i pića.

Jedini uvjet za posjetu Adventu u Bibinjama jest da sa sobom ponesete brdo dobre volje. A ako se nekom i dogodi da mu je mrki dan, na adventu kod nas će ubrzo dobiti osmijeh na licu.

Kalendar događanja pogledajte ovdje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...