DOČEK NOVE Večernji program počinje u 22.30, najbolji natjecatelji showa “The Voice” uvest će nas u 2022.

S tri koncerta posljednjeg dana 2021. i prvog dana 2022. godine završit će se program ovogodišnjeg „Adventa u Zadru“ koji je unatoč obilnoj kiši, ispunio sva očekivanja Zadrana.

Program na Silvestrovo počinje već u 11.30 na adventskom trgu kada će Zadrane zabavljati vrhunski hrvatski jazz band „Black Coffee“ s njujorškom pjevačicom Martine Thomas.

„Black Coffee“ iza sebe ima 13 studijskih albuma, 3 diskografske nagrade „Porin“ te bezbroj svirki na domaćim i inozemnim jazz festivalima.

Tijekom gotovo 30-godišnjeg postojanja „Black Coffee“ je, među ostalima, svirao s Boškom Petrovićem, Matijom Dedićem, Zdenkom Kovačiček, Gibonnijem, Oliverom Dragojevićem, Tammy McCann i Nelsonom Latifom.

Nastupi s Amerikankom Thomas spadaju u sam vrh njihove svirke, a pored jazz standarda, nude evergreene soul i funky glazbe.

Do završnog novogodišnjeg spektakla za koji će se pobrinuti produkcija „A strane“ od 22.30 sati, na Trgu Petra Zoranića sve će goste „Adventa u Zadru“ zabavljati DJ Mate Nemarić.

A onda spektakl: Vjekoslav Ključarić, Eni Jurišić, Dino Purić i Bruna Oberan.

Treba li reći, riječ je o najboljim natjecateljima hrvatskog showa „The Voice“ s kojima će Zadrani uploviti u 2022. godinu.

Sutradan će grupa „Kanela“ zaključiti ovogodišnja adventska događanja koja su i u pandemijskim okolnostima ponudila šušur, neke sada već tradicionalne manifestacije u programu i obilje sjajne svirke.

– S obzirom na sve okolnosti, nije bilo lako izvesti ovogodišnju manifestaciju „Advent u Zadru“, no zaista smo se potrudili da Zadrani dobiju što kvalitetniji sadržaj i program uz standardnu ponudu na adventskom trgu. Bio je ovo veliki izazov na kojega smo, nadam se na zadovoljstvo svih Zadrana i gostiju našeg grada, uspjeli odgovoriti maksimalno profesionalno. Zahvaljujemo se Tržnici Zadar d.o.o. i Gradu Zadru koji su zajedno s nama organizirali ovogodišnji Advent – ističe direktor zadarske Turističke zajednice Mario Paleka.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...