FOTO Pozitivna energija na koncertu Nene Belana, svirka trajala više od dva sata

Što je obećao, to je i ispunio! Obećao je pozitivnu energiju i dobre vibracije, a tako je i bilo na sinoćnjem koncertu Nene Belana na zadarskoj adventskoj pozornici.

“A gdje si ti” – pjesma je s kojom je otvorio svoj koncert na Adventu u Zadru. Zbog odlične i rasplesane atmosfere, zasigurno će ostati u pamćenju svima onima koji ga nisu propustili i koje nije trebalo pitati gdje su. Obzirom na broj posjetitelja, jasno je da su bili na Trgu Petra Zoranića!

Više od dva sata trajala je odlična zabava uz raspoloženog Belana i njegove Fiumense. Nema koje pjesme nije bilo na koncertnom repertoaru. “Divojka s juga”, “Jagode i čokolada”, “Rock galama”, “Rijeka snova”, “Ponoćna zvona”, “Sunny day” i još niz drugih velikih hitova iz njegove duge i bogate karijere.

Kao gost koncerta Neni Belanu i Fiumensima na saksofonu se pridružio pjevač Daleke obale Jakša Jordes, s kojim Belan često surađuje, ali i zadarska pjevačica vrhunskoga glasa Elena Stella.

Iako se nisu imali prilike družiti posljednjih godinu dana, ovim koncertom je potvrđeno da ljubav zadarske publike i Nene Belana traje i dalje nakon svih ovih desetljeća!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...