Manifestacija “Đir po gradu” nastavlja se Badnjakom u Lovre, Book Club i acoustic nastupi uživo

U ovom zimskom predblagdanskom razdoblju manifestacija “Đir po gradu” pobrinula se i ove godine da vam ponudi razne sadržaje koji vam mogu ispuniti jutro, poslijepodne ili večer.

Jedno od takvih mjesta je i caffe bar „Lovre“ na Narodnom trgu koji u novouređenom ambijentu ovih dana nudi zanimljiv program. Naime, već na Badnjak u jutarnjim satima očekuje vas dobra zabava uz nastup poznatog zadarskog pjevača Ivana Ive Županovića. Osim toga, moći ćete se zasladiti i fritulama, a i popiti prosecco, kuhano vino i sl. po promotivnim cijenama.

Također, iz caffe bara „Lovre“ najavljuju razne programe tijekom zimskih mjeseci, kao što su acoustic nastupi uživo.

“Lovre” je domaćin i Book Cluba, prvog takvog u Zadru, koji je nedavno ugostio višestruko nagrađivanu spisateljicu i pjesnikinju Ivanu Bodrožić. Baš poput svjetskih metropola u kojima su druženja uz popularne književnike pravi hit, Book Club u caffe baru „Lovre“ spaja ugodnu priču o književnosti u fuziji s gastro delicijama. Ovakve kulturne večeri pravo su osvježenje zimskih mjeseci.

Ali to nije sve, jer će „Lovre“ biti domaćin i raznih panel rasprava, kao i promocija vrhunske hrane i pića.

U sklopu Đira po gradu nudi vam se mogućnost i da potražite specijaliziran dućan „Jeti fritule“ koji se nalazi u Ulici Knezova Šubića Bribirskih 10 na Poluotoku. Ova trgovina, koja je otvorena od srpnja, nudi najbolje fritule u gradu!

Spravljene po domaćoj recepturi, ove fritule mogu se jesti s preljevima od čokolade, karamela, bijele čokolade, posipane lješnjacima, orasima, oreo ili petit beurre keksima. Posebno su zanimljive – veganske fritule. Naime, spravljene su bez mlijeka i jaja i mogu ih slobodno konzumirati oni koji ne jedu hranu životinjskog porijekla.

Također, ovaj dućan nudi i domaće vafle koje se prave prema originalnoj belgijskoj recepturi, ali i palačinke, slatke štapiće itd.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...