Puntamičani večeras protiv Šibenke traže pobjedu nakon tri uzastopna poraza, Kuliš: “Sezona nije sprint na sto metara, sezona je maraton”

Zgusnut prosinački raspored HT Premijer lige pred košarkaše Sonik Puntamike već danas stavlja novi izazov. Igrači Stipe Kuliša večeras će na Baldekinu odmjeriti snage s Šibenčanima u susretu u kojemu će tražiti prekid negativnog niza i prvu pobjedu nakon tri uzastopna poraza. Posao nipošto neće biti lak, no Puntamičani su već u nekoliko navrata pokazali da znaju igrati na gostujućem parketu.

– Svaki sportaš zna da čim jedna utakmica završi, odmah treba misli usmjeriti ka drugoj. U sezoni ima boljih i gorih izdanja, sva su podložna analizi te iz svih treba izvući pouke. Nije sezona sprint na sto metara, sezona je maraton i ako ćemo racionalno analizirati možemo reći da je poraz protiv Vrijednosnica bio naš prvi kiks. Vjerujem u bolje izdanje na Baldekinu – kazao je trener Kuliš.

Prvi ovosezonski međusobni okršaj današnjih suparnika završio je uvjerljivom pobjedom Sonika, no svaka nova utakmica je novi izazov, pogotovo u situaciji kada dolazi manje od 48 sati nakon rezultatski uvjerljivog domaćeg poraza.

– Po meni je dobra stvar što nam dvoboj protiv Šibenke dolazi već dva dana nakon Vrijednosnica jer će nam omogućiti da se ne gubimo vrijeme razmišljajući o prošlosti. Šibenčani nisu dobro krenuli u sezonu, no radi se o mladoj momčadi te je trebalo vremena da stvari sjednu na svoje mjesto, ali znajući trenera Milačića mislim da će se oni iz kola u kolo dizati. Moramo pokazati veću želju nego protiv Osijeka i pokušati pobijediti – poručio je jedan od najiskusnijih u redovima zadarske momčadi Petar Marić.

Utakmica se igra u dvorani Baldekin s početkom u 18 sati uz izravan prijenos na HKS TV-u.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...