Cestitka_Uskrs

Pupić Bakrač ispred Žuvelinog izbornog stožera: “Smisao rada oporbe po doktoru napuhanku je da se glasa za HDZ-ov proračun”

-Kaže doktor napuhanko da nije smisao rada oporbe da bude protiv svega. Smisao rada oporbe je da njegov vijećnik Željko Perica na pretprošloj sjednici Županijske skupštine glasa za HDZ pa kaže da je to iz kurtoazije. Smisao rada oporbe po doktoru napuhanku je da se glasa za HDZ-ov proračun. Ja to nikad nisam radio niti bi bilo koja ozbiljna oporba to radila, kaže vijećnik Akcije mladih Marko Pupić Bakrač u videu koji je proslijedio medijima, a koji je snimio ispred izbornog stožera dr. Ivice Žuvele.

-Smisao rada doktora napuhanka i njegove shoppng liste je da se kokošari, a što je njegov smisao kao političara zorno pokazuje ovo svetište na Putu Bokanjca 44 gdje imate sliku dr. Ive Žuvele. Njegova glava je ovdje barem 300 puta uvećana, a evo imate i njegov totem ovdje, rekao je Pupić Bakrač, dodajući kako bi bilo dobro “da se doktor napuhanko spusti s oblaka svoje narcisoidnosti, da malo počne hodati po zemlji i da shvati što to znači biti oporbeni vijećnik.”

“Njemu sigurno neće bacati bombe u dvorište kao meni, niti će ga navlačiti zaštitari”, završio je Pupić Bakrač.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...