TZ Grada Zadra: “Toniju zahvaljujemo, ali koncerta neće biti. Prvenstveno poštivamo zdravlje naših sugrađana”

Iz Turističke zajednice Grada Zadra danas su službeno potvrdili kako je koncert Tonija Cetinskog na zadarskom Adventu otkazan.

“Iako je blagdanski koncert dogovoren za 22. prosinca s promotivnom tvrtkom koja zastupa Tonija Cetinskog trebao proći u najljepšem blagdanskom ozračju, što i vjerujemo da i bi u objektivno normalnim okolnostima i ostvarilo, od strane pjevača su u medijima nažalost izlazile izjave koje su u kontradikciji s preuzetim obvezama organizatora koje se odnose na propisane mjere uvjetovane pandemijom. Želja nam je našim sugrađanima priuštiti radosne adventske sadržaje, u čemu ćemo zasigurno uspjeti, ali prvenstveno poštivamo zdravlje i sigurnost naših sugrađana. Svatko ima pravo na svoje mišljenje i stavove koje treba poštivati, ali u uređenom sustavu i ovoj za svih izazovnoj i složenoj situaciji moramo se držati propisanih mjera donesenih od strane Nacionalnog stožeru”, kazuju.

Organizatori Adventa u Zadru zahvaljuju Toniju Cetinskom na suradnji, ali koncerta ipak neće biti, te će se u istom terminu ugovoriti novi izvođač.

“Nadamo se kako će se situacija s epidemiološkim mjerama poboljšati te da će na zadovoljstvo njegovih fanova, publike i svih nas, Tony ipak nastupiti u dogledno vrijeme u Zadru”, poručuju za kraj.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...