VELIKI ODAZIV U Kalima jučer cijepljen rekordan broj otočana: “Došlo je i puno mladih…”

Rezultat kvalitetne i koordinirane organizacije  Stožera civilne zaštite općine Kali, Zavoda za javno zdravstvo Zadarske županije, Zavoda za hitnu medicinu u Kalima i liječničkih timova obiteljske medicine s otoka Ugljana i Pašmana, je 640 cijepljenih u protekle četiri subote. Najveći broj zabilježen je jučer, u subotu, 4.prosinca, kad se cijepljenju odazvalo 193 mještana Ugljana i Pašmana.

“Velik odaziv potvrđuje da su stanovnici otoka Ugljana i Pašmana zadovoljni otvaranjem ovog otočnog punkta, što su nam kroz razgovore i  sami potvrdili, posebno oni starije životne dobi, osobe s invaliditetom, te osobe s komorbiditetima, kojima je na ovaj način olakšan put do cjepiva, kako ne bi morali ići na neki od cijepnih punktova u Zadar ili Biograd.  Među cijepljenima, velik je broj i mladih, kao i novocijepljenih, koji su na punkt u Kalima stigli po prvu dozu cjepiva.

Cijepljenje protiv Covida 19 nastavlja se i iduće subote u Područnoj školi u Kalima, od 10 do 13 sati” stoji u priopćenju  Franka Mišlova, načelnika Stožera civilne zaštite općine Kali.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...