Zadar dočekuje ekipu Mornara, Anzulović: “Znamo koje stvari trebamo napraviti da bi kroz veliku borbu razveselili naše navijače”

Košarkaši Zadra nakon pobjede u HT Premijer ligi protiv Cedevite Junior, danas od 21 sat u dvorani Krešimir Ćosić dočekuju momčad Mornara – Barsko zlato, u sklopu 11. kola AdmiralBet ABA Lige! Igrači trenera Mihaila Pavićevića u Zadar stižu kao 11. ekipa regionalne lige, a u zadnja dva susreta upisali su pobjede protiv Mege Mozzart i Splita. Prijenos utakmice možete pratiti na kanalu Arenasport 1.

Trener Vladimir Anzulović prije dvoboja izjavio je sljedeće: ”Mornar je u zadnje četiri utakmice ostvario 3 pobjede, ekipa je sastavljena od niza kvalitetnih i provjerenih ABA ligaških igrača te po najavama, dolaze u Zadar po pobjedu. Izrazito su napadačka ekipa, s dobrim skokom i znamo koje stvari trebamo napraviti da bi kroz veliku borbu razveselili naše navijače!”

Domagoj Vuković koji će danas odigrati 250. susret u dresu ekipe iz Donatova grada rekao je: ”Danas nas očekuje utakmica protiv ekipe koja ima stvarno odlične igrače i na vanjskim i na unutarnjim pozicijama. Stanje na tablici sada to ne pokazuje, možda nisu na razini igre koju priželjkuju, ali kako se mi iz susreta u susret dižemo tako je to sigurno slučaj i kod njih stoga sam siguran kako će sutrašnja utakmica biti teška. Nama je ovaj zgusnuti raspored malo otežao pripremu za samu utakmicu, ali zadnjih nekoliko utakmica smo upisali pobjede što nam sigurno daje neki pozitivni val na kojem se nadamo da možemo doći do dobrog rezultata.”

Mladi krilni centar Zadra, Tomislav Buljan nadodao je: “Iza nas je težak raspored, imali smo tri utakmice u pet dana. Očekuje nas jako bitna utakmica protiv ekipe Mornara koja je u sezonu krenula lošije nego očekivano no ne smijemo susret olako shvatiti nego dati sve što je u našoj mogućnosti da dođemo do prijeko potrebne pobjede!”

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni ŠC Višnjik na dan utakmice od 10 sati. Također, ulaznice se mogu kupiti online putem croatia-tickets.com. Testiranje za navijače početi će od 17 sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...