Zadar večeras dočekuje Škrljevo, Anzulović: “Još uvijek pamtimo poraz koji nam se desio u Mavrincima na početku sezone”

Dva dana nakon pobjede Zadra nad Cedevita Olimpijom, momčad Vladimira Anzulovića se vraća obavezama u HT Premijer ligi, kad u Krešin dom dolazi Adria Oil Škrljevo.

Zadrani su u prvom krugu domaćeg prvenstva bili poraženi od Škrljeva u dvorani Mavrinci, momčad Zadra želi im uzvratiti za taj poraz na samom početku sezone.

Susret je zakazan za 7. prosinca s početkom u 19 sati.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni ŠC Višnjik na dan utakmice od 10 sati do 19:30h. Ulaznice se mogu također kupiti online putem croatia-tickets.com.

“Nadam se da ćemo se što prije uspjeti regenerirati i pripremiti za utakmicu protiv Škrljeva. Još uvijek pamtimo poraz koji nam se desio u Mavrincima na početku sezone. Ja se nadam da ćemo uspjeti u utorak u našoj dvorani uzvratiti za taj poraz,” rekao je Vladimir Anzulović.

“Škrljevo je svakako dobra ekipa, oni su to pokazali kad su nas pobijedili na domaćem parketu na početku sezone. Oni igraju čvrstu košarku, u obrani moramo odgovoriti na njihovu agresivnost. Moramo se de držati svega što ćemo se dogovoriti s trenerom prije utakmice. Mi smo u dobrom ritmu nakon što smo dobili Cedevita Olimpiju, svakako je pozitivna energija u ekipi i želimo nastaviti u tom nizu,” istaknuo je mladi playmaker Filip Paponja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...