Zaposlenica McDonalds’a tvrdi: “Jelo koje naručite kod nas puno govori o vama kao osobi”

Zaposlenica McDonald’sa Brody ispričala je u svom TikTok videu što misli da vaša narudžba o vama govori, a njena je teorija izazvala podijeljene reakcije pratitelja – od kojih su jedni mislili da je zabavna, a drugi da je uvredljiva.

Na svom je TikTok računu @Brodyj0j0 djevojka objavila video u kojem je pokazala nekoliko popularnih McDonald’s jela i objasnila kakvi ljudi ih po njenom mišljenju naručuju.

@brodyj0j0 from personal experience✨ #fyp #fypシ #foryou #foryoupage #AltogetherDifferent #maccies #macciesworker ♬ original sound – aileen

– Big Mac meniji su popularni među građevinarima, dok wrap s piletinom najčešće naručuju mlađi dečki u napuhanim puff jaknama i sportskim tenisicama – rekla je.

McChicken sendviči su, kaže, najpopularniji među napornim i nasrtljivim ženama koje su često i bezobrazne prema osoblju, dok Majo sendviče s piletinom prema njoj najviše vole sljedbenici emo stila (vrsta rock glazbe koju karakterizira naglasak na emocionalnom izražavanju).

– Deluxe burgere za vegetarijance naravno najviše vole vegani – zaključila je u svom videu koji je sakupio 77.000 lajkova, no neki su ga smatrali netočnim i uvredljivim.

– Kao ljubitelj Majo sendviča s piletinom moram reći da se slažem, ja sam emo i nikad nemam prebijene pare – napisao je jedan pratitelj, a drugi je komentirao da po njemu ‘wrap s piletinom najčešće naručuju mame s malom djecom’.

– U duši sam građevinski radnik i obožavam Bic Mac meni – komentirao je drugi pratitelj, a mnogi su se nadovezali s mišljenjem da je ‘nepristojno ljude tako generalizirati po bilo čemu, pa i po hrani koju biraju’, prenosi Večernji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...