Zula o dobacivanju navijača prema njemu: “Ja samo djelujem ljuto, ne ljutim se na nikoga od njih”

Trener košarkaša Zadra Vladimir Anzulović radi dobro i kvalitetno svoj posao, svoje igrače digao je “iz mrtvih” svojim dolaskom, momčad mu igra puno bolje, rezultat tome govore i posljednje pobjede. Zadar je pobjegao sa začelja ljestvice ABA lige, trenutno dijeli jedanaesto i dvanaesto mjesto s Borcem iz Čačka, s omjerom pobjeda i poraza 4-9, pobjegavši tako posljednjem Splitu za dvije pobjede. U sljedećem 14. kolu ABA lige, u ponedjeljak 3. siječnja iduće godine u 18 sati, Zadar gostuje u Beogradu u Štark Areni kod trećeplasiranog Partizana, kojeg vodi najbolji trener u regiji Željko Obradović. U prvenstvu Hrvatske Zadrani zauzimaju vodeću poziciju s omjerom od dvanaest pobjeda i dva poraza, Split ima isto toliko pobjeda, ali i utakmicu više, tako da svi u KK Zadar zrače optimizmom. Dodajmo kako će Zadar odigrati zaostalu utakmicu 12. kola HT Premijer lige već sutra 29. prosinca u 18.30 sati, na gostovanju kod Zaboka.

Međutim, na posljednjoj utakmici ABA lige protiv Splita u dvorani Krešimir Ćosić, primijetili smo povremena dobacivanja kontra Zule, doduše ne od svih navijača, ali dobacivanja se znaju čuti, i to kad KK Zadar u nekom dijelu utakmice ne igra dobro, kad se muči, a protiv Splićana se itekako mučio, i samim time nervirao svoje navijače.

Postavili smo pitanje Vladimiru Anzuloviću ljuti li se na ta dobacivanja s tribina prema njemu?

– Najprije ću reći da je zadarska publika temperamentna, zbog toga je jedna od najboljih, klub treba podršku svih navijača, a pogotovo tu podršku trebaju moji igrači. Što se moje ljutnje prema navijačima tiče, prevarili ste se, ne ljutim se, ja možda djelujem ljuto, ali ponavljam, ne ljutim se, kratko je odgovorio Zula.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...