Društvo prijatelja Hajduka Zadar: “Cilj nam je u ovoj godini prijeći brojku od 1100 članova”

U godini kada Hajduk slavi 111. rođendan padaju rekordi učlanjenja, Društvo prijatelja Hajduka Zadar trudi se učlaniti što više poklonika bile boje, razgovarali smo s 30-godišnjim predsjednikom DPH Zadar Tomislavom Dražićem.

Koliko članova imate u DPH Zadar?

Rekordna godina za DPH Zadar je bila 2016. godina kad smo imali ukupno 1073 člana, sada smo trenutno na brojci 661, cilj nam je u ovoj godini prijeći brojku od 1100 članova, ova godina bi nam po članstvu mogla biti rekordna.

HNK Hajduk ima jako puno simpatizera u čitavom svijetu?

Rekordna je ta 2016. godina s čak 43 tisuće članova, trenutno je nekih 27 tisuća članova, sad nam se opet diže članstvo, želja i plan predsjednika HNK Hajduk Lukše Jakobušića je pedeset tisuća članova, ako bude sve u redu. DPH Zadar je jedna od preko 60 podružnica u čitavom svijetu, sva ta društva imaju sklopljen ugovor sa udrugom Naš Hajduk koji je i ujedno i drugi najveći dioničar Hajduka sa udjelom od 28,25%. Udruga Naš Hajduk ujedno provodi i demokratske izbore za članstvo u Nadzorni odbor Hajduka.

U Sukošanu u nedjelju 23. siječnja, na Trgu Gornja Vrata od 10 do 14 sati novi članovi će moći pristupiti DPH Zadar?

Tako je, imamo papirnate pristupnice, koje svi zainteresirani za članstvo ispunjavaju, a nekoliko dana nakon članska iskaznica im pristiže na kućnu adresu. Također, u DPH Zadar moći će se priključiti navijači Hajduka i na Narodnom trgu u Zadru 29. siječnja, gdje će članske iskaznice moći dobiti na licu mjesta, također učlanit će se moći i u Bibinjama 29. siječnja, Benkovcu 30. siječnja, Debeljaku 5. veljače, i u Biogradu i Pakoštanima 6. veljače. Cijena članske iskaznice za maloljetne i članove starije od 65 godina iznosi 50 kuna, a za punoljetne članove 100 kuna.

Poruka svim Hajdukovcima?

Pozivam ih sve da se priključe da zajedno srušimo taj neslužbeni cilj od 50 tisuća članova Hajduka.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...