Gaši: “Trula jaja su opasnija od vješanja za jaja na trgu. Ovaj transparent nije bio prijetnja i nije bilo potrebe za djelovanjem institucija”

Zadarski SDP-ovac Erol Gaši osvrnuo se na uhićenje dvojice Zadrana zbog komentara na društvenim mrežama, podsjetivši na transparent i komentare upućene članovima SDP-a, na koje policija nije reagirala.

“Ovaj transparent naravno nije bio prijetnja i nije bilo potrebe za djelovanjem institucija. Kao ni svi oni komentari upućeni meni na jednom lokalnom portalu, od toga da bi me trebalo objesiti za jaja na trgu, pa nadalje… Ali, trula jaja su ipak biokemijsko oružje. Tako da, sve je u redu, pođite u miru. Njemačku, Irsku, Austriju, Švedsku…birajte sami”, napisao je Gaši na Facebooku i podijelio snimke zaslona koji prikazuju uvredljive komentare.

“Da se odmah razumijemo, ovaj post nije plakanje. Navikli smo mi i puno smo tvrđi nego se misli. Da smo amebice, ne bi se u Zadru ni učlanili u SDP. Samo primjećujemo kako su se institucije privatizirale do te mjere da su trula jaja opasnija od vješanja za jaja na trgu kao primjer”, poručio je Gaši.

Podsjetimo, transparent se u ožujku 2020. vijorio kod Ureda državne uprave.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...