Legenda Hajduka Zlatko Vujović: “Iva ne može ništa napraviti, ženska ruka nije jača od muške”

Nazvali smo legendu splitskog Hajduka Zlatka Vujovića (64), koji je dao kratak osvrt na imenovanje nove predsjednice HNK Zadar Ive Bokanović.

 

Zlatko, HNK Zadar je u Trećoj ligi – jug, Iva Bokanović je nova predsjednica kluba?

– Ma ništa ona ne može napraviti, moja procjena je da ženska ruka ne može biti jača od muške, i još nešto, ako nema novca za osnovne stvari, ne govorim o kupovini igrača, dakle, samo za osnovne potrebe kluba, tada Iva ništa ne može napraviti. Ona je u neku ruku hrabra što je uopće prihvatila dužnost predsjednice, ne znam, možda netko stoji iza nje. Ne znam koliko razumije stvari u sportu, može biti najpoštenija, ali poruka je moja kako nitko neće doći u HNK Zadar ako klub nema novaca, jer igračima je najgore kad po tri, četiri mjeseca ne primaju plaću.

Zlatko kako zdravlje?

– Hvala na pitanju, dobro je, jer prošle godine u prosincu sam prebolio koronu, malo trčim, gimnastika, uživam u životu.

Ne padate kao nekad u kaznenom prostoru protivnika, izluđivali ste gledatelje na stadionima i ispred tv ekrana tim vašim padanjima?

– Ha ha..ma morao sam padati s obzirom koliko sam batina dobio od protivničkih obrambenih igrača, neki startovi na mene su bili tako oštri da su bili i za zatvor.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...