Sarah Jessica Parker ponovno oduševljava u jednoj od najboljih haljina koju je ikada odjenula

Tijekom serije ‘Seks i grad’ Carrie, odnosno Sarah Jessica Parker pokazala je niz nezaboravnih stajlinga i modnih komada koji su postali modni klasici. Nastavak ‘I tek tako’ nastavlja s modnim poslasticama, vješto kombinirajući novo i staro. I dok nas Carrie u jednoj epizodi iznenadi cipelama s platformom, s druge strane nostalgično nas vrati u prošlost legendarnim odjevnim predmetom. Upravo se to dogodilo u novoj epizodi kada je Carrie posegnula za haljinom koju modni zaljubljenici ne zaboravljaju.

Otkako je serija ‘I tek tako’ u prosincu prošle godine započela s prikazivanjem, ljubiteljica mode Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) nosi odjeću koja je fantastičan spoj strog i novog. U nekim epizodama nosi nove komade poput košulje Caroline Herrere; u drugima oživljava stare klasike koje je prvi put nosila u danima ‘Seks i grada’, uključujući slavne plave Manolo salonke i Fendijeve baguette torbice.

No, u novoj epizodi Carrie se vratila u jednoj od svojih najboljih haljina svih vremena, haljini koja datira iz razdoblja ‘Seks i grada’. Najveći fanovi serije lako bi ovu haljinu mogli prepoznati i sjetiti se da je istu nosila u šestoj sezoni, tijekom katastrofalnog putovanja u Pariz, piše Tportal.

Najveći fanovi serije također će se lako sjetiti kako se Carrie u jednom trenutku seli u Pariz kako bi bila sa svojim novim ljubavnikom umjetnika Aleksandrom Petrovsky. (Na kraju završi usamljena, a Faca joj priskoči u pomoć i vrati je u njezin voljeni New York).

U finalu tog dijel serije koji je prikazan kroz dva nastavka, Carrie je vrlo glamurozna i dotjerana za večernji izlazak Petrovskyjem, odjevena u prekrasnu raskošnu Atelier Versace haljinu s epskom suknjom od tila. Na kraju se njezin dečko ne pojavi, a Carrie zaspe u glamuroznoj kreaciji u svom krevetu.

Usput cijena slavne Mille Feuille haljinu krojene u brojnim slojevima procijenjena je na navodnih 80 tisuća dolara.

U osmoj epizodi serije ‘I tek tako’ Carrie još jednom iz svog čarobnog ormara izvlači bajkovitu kreaciju kako bi je pokazala Seemi Patel, svojoj agentici/prijateljici za nekretnine. ‘Želiš li vidjeti nešto nevjerojatno? To je moj ponos i radost’, kaže Carrie. ‘Nosila sam je samo dva puta. Jednom u Parizu. I jednom ovdje, samo iz zabave. Sjedila sam na prozoru i pojela cijeli Jiffy Pop,’ dodala je.

I tek tako, ponovno smo imali priliku uživati u bajkovitoj i zasigurno jednoj od najglamuroznijih Carrieninih haljina. Iako se čini da haljina nikada nije dobila svoj epski izlazak, Carrie ju je očito čuvala zbog sentimentalne vrijednosti. Iako se čini da haljina nikada nije dobila svoj epski izlazak, Carrie je očito držala do nje zbog sentimentalne vrijednosti. Tko joj može zamjeriti? No, na kraju kaže kako će haljinu naslijediti Charlottina kćer Lily, koja joj je pomagala oko slaganja njezine odjeće. Sretna djevojka, složit će se mnogi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...