Slavni glazbenik šokirao priznanjem: “Nad glavom sam imao plaćenog ubojicu”

Britanski glazbenik Robbie Williams (47) otvorio je dušu i prvi puta progovorio o mračnoj strani slave te priznao kako je na vrhuncu popularnosti bio meta plaćenog ubojice. Otkrio je i kako se teško nosio s popularnošću, a od problema i kobnog ishoda spasili su ga njegovi prijatelji.

– Nikad nisam ovo rekao, ali nad glavom sam imao plaćenog ubojicu. Nikada o tome nisam javno govorio. Nestalo je. Imam prijatelje. To su stvari o kojima se ne govori kada postanete slavni- objasnio je pjevač za britanski The Mirror.

– U jednom trenutku svog života bio sam nevjerojatno poznat. Poznat u stilu Michaela Jacksona. Postao sam popularan kada sam imao 17 godina. Sa 16 godina sam bio u boy bandu, a kada sam imao 21, otišao sam i započeo solo karijeru. Prodao sam 80 milijuna albuma, držao rekord u broju prodanih ulaznica u jednom danu za turneju-dodao je Williams.

Otkrio je i kako se tek nadavano uspio pomiriti sa slavom i pažnjom koju dobiva te kako mu susreti sa strancima izazivaju tjeskobu.

– Ekstremna popularnost i izuzetan uspjeh susreću se s anksioznošću, depresijom i mentalnim bolestima. Postoji nekoliko nivoa slave i što ona čini vama. Želim ići na normalna mjesta na koja ne mogu ići jer me ljudi žele ubiti. Potrebno je neko vrijeme da se osoba pomiri s time- ispričao je Robbie.

Nakon što je nekoliko godina proveo u Los Angelesu, Robbie se s obitelji, suprugom Aydom Field, kćerima Theodorom Rose i Colette Josephine te sinovima Charlonom Valentineom i Beauom Benedictom Enthovenom 2004. godine preselio na Ženevsko jezero. Izbjegava nastupe u SAD-u kako bi sačuvao privatnost, prenosi Večernji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...