TikTok eksperimentira sa zanimljivim novostima: Evo što bi moglo doći na najpopularniju internetsku destinaciju na svijetu

Najposjećenija internetska destinacija na svijetu uskoro bi mogla dobiti nekoliko značajki koje će oduševiti gledatelje i kreatore sadržaja.

TikTok priprema nekoliko novih značajki, uključujući i avatare nalik Appleovim Bitmojijima, filtriranje sadržaja na For You stranici temeljeno na ključnim riječima, grupne razgovore, audio prijenose, dijeljenje ekrana na prijenosu uživo i pretplatničke opcije slične onima na Twitchu.

ByteDanceovo ‘posuđivanje’ ideja od Twitcha kreatorima će pružiti mogućnost dijeljenja ekskluzivnih emojija, kao i aktivaciju komentara u kojima mogu sudjelovati samo pretplatnici. Sve ove potencijalne značajke još nisu postale stvarnost već su zapele za oko analitičara Matta Navarre.

 

Kao i sve najave za potencijalne nadogradnje, sve ove glasine trebale bi se uzeti s rezervom. Samo zato jer TikTok isprobava neku ideju ne znači da će ona postati stvarnošću, no s druge strane isto daje uvid u potencijalnu budućnost platforme.

‘Stalno razmišljamo o novim načinima dodavanja vrijednosti u zajednicu te obogaćivanju TikTok iskustva’ rekao je glasnogovornik TikToka u razgovoru za TechCrunch. Glasnogovornik je također potvrdio da se ove značajke promatraju kao opcija, no da je cilj također dobiti povratne informacije – konačne značajke bi se mogle jako razlikovati od onog što vidimo u procurenim informacijama.

Neke od ovih funkcija do korisnika su već došle u nekom obliku – poput plaćene pretplate. Emojiji za pretplatnike i sekcije za komentare mogli bi dobiti smisla u sljedećem testu TikToka: softver za streaming na stolnom računalu pod imenom TikTok Live Studio. Konačno, tu je i mogućnost filtriranja po ključnim riječima još jedan je TikTokov pokušaj čišćenja stranice For You.

Druge procurene i trenutno nerealizirane ideje poput avatara i audio prijenosa pokazuju TikTokove planove za potencijalnu ekspanziju. Ako mogu raditi video prijenose – ne postoji razlog zašto ne početi zarađivati na audio prijenose, prenosi Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...