Otkrijte mjesto za inspirativne događaje

Marko Tolja otvorio sezonu sjajnih događanja u najvećem multifunkcionalnom, zabavnom i kongresnom centru u Dalmaciji – Fortis Clubu u Falkensteiner resortu Punta Skala nadomak Zadra

Punta Skala, 17. veljače 2022. –  Ova ljubav, O tebi ovisan, Tišina, Zaplesale su sjene… samo su neke od predivnih balada nepopravljivog romantičara Marka Tolje u kojima su uživali gosti posebne gala večere u Fortis Clubu u Falkensteiner resortu Punta Skala. Očaravajuća glazba, očaravajuće mjesto i – savršena hrana uz izbor vrhunskih vina i pjenušaca.

Kako vam zvuči sabljarka dimljena na maslinovoj grani s kremom od morskih algi, mariniranom rabarbarom i segmentima crvenog grejpa? Ili cappelletti punjeni jadranskim rakovima i maskarponeom s bistrom juhom od rajčice, morskim šparogama i pjenicom od šafrana? A to je samo dio besprijekornog menija uz savršenu glazbenu kulisu. I da! Ne zaboravimo mousse od šampanjca i marcipana s kompotom i sorbeom od jagoda, crumbleom od badema i pjenicom od šampanjca! Jer život je još ljepši kada ga začinimo slatkim iskušenjima. Za nezaboravan gasto doživljaj u pet sljedova bio je zadužen chef Tomislav Šimić.

– Bilo nam je odlično u resortu Punta Skala. Od koncerta i publike koja je bila sjajno raspoložena, do atmosfere i ugođaja. Stvarno je sve bilo na visini. A naravno, nismo zaobišli ni wellness! Nadamo se da ćemo se uskoro vratiti u još većem sastavu, rekao je Marko Tolja.

Novi hot spot za događaje za pamćenje

Sa svojom prostranom dvoranom za evente od 527 m2, koja može primiti do 470 sudionika te brojnim dodatnim sadržajima, Fortis Club idealno je mjesto za organizaciju raznih poslovnih događanja, team-buildinga, tematskih večeri, momačkih i djevojačkih zabava, rođendana i svih ostalih vrsta proslava. Osim vanjskog sportskog centra s brojnim sportskim terenima u resortu, u Fortis Clubu nalazi se najmoderniji Fitness centar koji se prostire na čak 600 m². Kuglana, biljar, stolni nogomet, PlayStation i gaming zona gdje se mogu organizirati sve traženiji esports turniri – ovakav koncept zabave neviđen je do sada u Hrvatskoj i regiji!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...