Prijateljska utakmica između Dalmatinca i Graševine; Pavić: “Mladen Grdović nam je napisao navijačku himnu!”

Danas s početkom u 15.30 sati u Crnom će se odigrati prijateljska nogometna utakmica između NK Dalmatinac i HNK Graševina iz Vetova kraj Kutjeva, kluba iz Požeško-slavonske županije, inače, oba kluba su članovi 1. ŽNL.

Predsjednik HNK Graševina 33-godišnji Deni Pavić, jako je zadovoljan što će se na poziv legendarnog zadarskog boksača Dragana Vidaića, porijeklom iz Crnog, odigrat ovaj prijateljski susret, nakon kojeg će biti upriličena i prigodna zabava, uz odličnu spizu i vino.

Trenutno smo na petom mjestu, u Crno dolazimo na poziv vaše zadarske legende Dragana Vidaića, koji je član i prijatelj našeg kluba, bio nam je i u gostima u Požegi. Nakon utakmice bit će prava fešta u konobi odmah kraj igrališta Dalmatinac, bit će graševine, peći će se odojci, a kutjevačka graševina će teći u potocima! U Zadru živi dosta naših Slavonaca i ljubitelja graševine, pjevač Mladen Grdović nam je napisao i navijačku himnu i snimio spot, tako da smo mi kao klub jako povezani sa Zadrom. Inače, svi članovi HNK Graševine su vinari koji i vode klub, gosti smo Dalmatinca Crno, nadamo se, kako će nam naši domaćini uzvratiti posjetom u Vetovu, te da će se stvoriti jedno pravo prijateljstvo, poveznica nam je i Šime Ivčić, sin pokojnog pjevača Vedrana. U Crno smo došli s ukupno dvadeset igrača, a stigli su i naši navijači, popularni “Promili”, njih dvadesetak, momčad će nam danas istrčati na travnjak u bordo dresovima, boje crvenog vina, a domaće utakmice igramo u crno-bijelim kockastim dresovima. Dvije najvažnije stvari u Kutjevu su vam graševina i nogomet! Nadam se da ćemo ovom prigodom i u zadarskom kraju upoznati vinare, jer imamo tržište u cijeloj Dalmaciji, u veselom tonu kazuje Deni Pavić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...