Cestitka_Uskrs

Puntamičani večeras pod vodstvom novog trenera dočekuju Goricu: “Stipe je dobro radio, ali igrači su upali u velike probleme”

Košarkaši Sonik Puntamike večeras pod vodstvom novog trenera Hrvoja Vlašića dočekuju Goricu u zaostalom susretu 16. kola HT Premijer lige. Puntamičani su se u ponedjeljak vratili treninzima nakon desetodnevne pauze uzrokovane financijskim poteškoćama te se nadaju da će protiv „Bikova“ pružiti dobru partiju i ponoviti kvalitetne igre koje su prikazivali dobar dio jeseni.

– Momčad je utrenirana i dobro posložena te je prvi dio prvenstva, sve do zadnjih mjesec dana, prije problema s covidom i ostalih poteškoća, igrala dobro. Stipe je dobro radio, ali igrači su upali u velike probleme i trebamo vidjeti kako to što je moguće bezbolnije riješiti – kazao je povratnik na zelenu klupu Hrvoje Vlašić.

Turopoljci su „crna mačka“ zadarskom sastavu kojeg su pobijedili u posljednjih osam međusobnih susreta, ali ni momčad Bože Radoša nije bez svojih problema.

– Gorica dolazi nakon poraza od Furnira te će zasigurno biti motivirana, ali i mi ćemo dati sve od sebe. Igramo na domaćem parketu i smatram da nikoga ne trebamo pretjerano respektirati, već da trebamo dati svoj maksimum i pokušati iznenaditi protivnika. Igramo kući i trebamo se postaviti na taj način – naglasio je Vlašić.

Utakmica se igra u dvorani Jazine s počekom u 18 sati, uz izravan prijenos na HKS TV-u, a KK Sonik Puntamika svim gledateljima omogućava besplatan ulaz u dvoranu, uz obaveznu covid potvrdu, sukladno važećim epidemiološkim mjerama.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...