Pupić Bakrač o uhićenju ministra Horvata: “Plenković mu je vjerovao jer je naivan kao sobarica. Svima sve vjeruje kad se prave ludi i kažu da nisu znali što im rade najbliži suradnici”

Županijski vijećnik Akcije mladih Marko Pupić Bakrač komentirao je uhićenje ministra prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Darka Horvata kojemu se na teret stavlja zlouporaba položaja i ovlasti. Priopćenje Pupića Bakrača prenosimo u cijelosti:

“Eno uhapsilo ministra Darka Horvata.  Kaže da nije znao što mu je radila pomoćnica Ana Mandac. Plenković mu vjerovao jer taj Plenković je naivan ko sobarica. Svima sve vjeruje kad se prave ludi i kažu da nisu znali što im rade najbliži suradnici, prijateljice … Ne postavlja uopće na to “nismo znali ” logična pitanja : Što ste glupi ? Koja je vaša politička i moralna odgovornost za slučajeve pronevjere i korupcije u vašem Ministarstvu ? Vaših ljudi ? Ne, ne to Plenković nije pitao. Sad je u šoku, uhapsiše mu ministra jer vidi čuda znao je što mu radi pomoćnica, štoviše davao joj je i naloge . A Plenković je vjerovao da nije znao, valjda jedini u Hrvatskoj. I sad napada USKOK kako su se usudili da hapse ministra i još dvoje na tapeti.  A Vi ministrice Marija Vučković kažete da niste znali što vam rade dvije best friends Josipa i Gabrijela i tajnica u ministarstvu Ružica Njavro.  I sobarica vjeruje i ništa ne pita, vjerovao je Gabrijeli kad je govorila da nije znala da je Josipa korumpirana a onda i nju uhapsilo zbog korupcije. Sad što ja znam možda je dovoljna zaštita kada se slikate sa generalom i premijerom-sobaricom na obilježavanju akcije Maslenica, a možda i nije…Spavaš li mirno Marija Vučković ?”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...