Spojevi na slijepo vraćaju se u modu i to zahvaljujući Tinderu

Tinder uvodi Blind Date značajku koja će omogućiti korisnicima da razgovaraju s potencijalnim partnerima prije nego što vide njihove fotografije.

„Inspirirani uobičajenim načinom upoznavanja nekog novog, obično zahvaljujući nametljivoj teti ili dobronamjernoj prijateljici, Blind Date značajka pruža korisnicima jednostavan način da svoju osobnost stave na prvo mjesto i pronađu nekog tko im istinski odgovara“, priopćili su iz Tindera.

Korisnici će se, naime, zahvaljujući ovoj značajki, spojiti na temelju onoga što im je zajedničko. Uz to će, nadalje, biti moguće i odgovarati na pojedine upite kao i igranje kratkih igrica. Ako obe strane odluče da si odgovaraju, Tinder će im tada dozvoliti da vide postavljene fotografije.

„Ovo iskustvo odražava suvremene navike dejtanjageneracije Z, koje prvenstveno cijene autentičnost, a također uključuje i nostalgiju 90-ih godinu, kada se dejtalo u svijetu bez pametnih telefona“, zaključuju iz Tindera.

Blind Date značajka trenutno je dostupna američkim korisnicima, dok će za sve ostale stići u sljedećim tjednima, piše Bug.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...