Ako ste se slučajno pitali, četvrta sezona bizarne, ali popularne serije “You” je upravo potvrđena

Serija You, što god mislili o njoj, izgledno je da ste se na nju zakačili i pogledali sve sezone u jednom dahu. U pitanju je Netflixov projekt koji je oborio sve rekorde gledanosti, a fanovi su sada sigurno došli na svoje jer je upravo potvrđeno kako je s produkcijom krenula četvrta sezona.

Ta vijest obavljena je na službenim kanalima ovog serijala s prigodnom fotkom sa snimanja i klapom s krvlju koja sugerira da je snimanje scena u tijeku – i da će biti brutalno.

Dakako, svi se pitaju što nove epizode donose, no o tome se zasad još ništa ne zna, samo špekulira na temelju onoga kako je završila treća sezona. Kroz dosadašnje sezone pratili smo tako serijskog ubojicu Joea Goldberga (kojeg utjelovljuje Penn Badgley) koji je pokušao savladati svoje ubojite opsesivne sklonosti, što mu nije polazilo za rukom.

No, posljednji put vidjeli smo ga kako je započeo svoj život u novoj sredini, točnije u Parizu.

Ako je suditi prema tome, upravo će na toj lokaciji Joe tražiti svoje nove žrtve. Datum premijere četvrte sezone serije You još nije poznat, ali producenti poručuju kako bi ona mogla stići puno prije od očekivanog, prenosi Super1.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...