Ena Škoda mora na operacije i treba vašu pomoć; “Našoj lavici želimo ostvariti samo jednu želju, a to je da prohoda”

Ena Škoda, 14-godišnja djevojčica iz Povljane kojoj je dijagnosticirana rijetka genetska bolest neurofibromatoza tip 1-NF1, ponovno treba pomoć, objavili su njezini roditelji. Podsjetimo, Ena od rođenja boluje od rijetke bolesti zbog koje ne može stati na lijevu nogu bez ortoze, a ove godine joj je otkriven i dobroćudan tumor između mozga i kralježnice.

Ena je operirana trinaest puta, posljednji put u Švicarskoj, a njezina obitelj zbog toga je i financijski iscrpljena i prisiljena zatražiti pomoć. Njihov apel prenosimo u cijelosti:

“Nakon iščekivanja termina za operaciju dobili smo mail od dr. Klima gdje su zakazani termini operacija.

Prva operacija bit će 22. travnja, gdje bi se fibula povlačila prema tibiji. Plan liječenja u bolnici trajao bi 9 do 12 dana.

Druga operacija zakazana je 19. svibnja, gdje bi s kuka uzimali dio koštane srži i spajali privučenu fibulu s tibijom kako bi se to moglo što bolje okoštati.

Molimo sve vas drage prijatelje da nam pomognete u troškovima koji nas očekuju, jer troškovi putovanja u inozemstvo su jako veliki a mi smo već iscrpljeni i financijski na koljenima. Našoj hrabroj lavici želimo ostvariti samo jednu želju, a to je da prohoda poput svojih vršnjaka.”

 

Pomoći se može uplatom donacije na broj računa Enine majke:
Ivana Škoda
HPB banka
IBAN:HR8223900013211653263
Donacije za Enu Škoda.

Donacije iz inozemstva na devizni račun:
Ivana Škoda
HPB banka
Iban:HR8223900013211653263
SWIFT/BIC: HPBZHR2X
Donacije za Enu Škoda.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...