Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine

Ravnateljstvo civilne zaštite objavilo je Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju.

Ponuditelj stambene jedinice na administrativnom području Grada Zadra, predaje Obrazac “Ponuda smještaja za raseljene osobe” koji je ujedno i zahtjev za pregled stambene jedinice, Civilnoj zaštiti Grada Zadra u Pisarnicu Gradske uprave, na adresu Narodni trg 1 (prizemlje lijevo), svakog radnog dana od 8 do 16 sati.

Obrazac se osim na ovoj poveznici može preuzeti i u samoj Pisarnici.

Uz ispunjen obrazac, potrebno je još priložiti dokaz o vlasništvu stambene jedinice, to može biti izvadak iz zemljišne knjige (original ili e-izvadak) ili izvadak iz Knjige položenih ugovora (za nekretnine koje nisu provedene kroz ZK odjel),  a ako se radi o više suvlasnika iste nekretnine  tada se prilaže i izjava svih suvlasnika za sklapanje ugovora o ustupanju stambene jedinice.

Uz to je također potrebno priložiti i potvrdu stožera jedinice lokalne samouprave da stambena jedinica ispunjava uvjete iz ponude.

Kako napominju iz Civilne zaštite, ustupanje stambene jedinice na korištenje raseljenim osobama iz Ukrajine suglasno će se utvrditi sklapanjem ugovora između Ministarstva unutarnjih poslova, Ravnateljstva civilne zaštite i vlasnika stambene jedinice, a ugovorni odnos počinje od dana potpisivanja ugovora.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...