Miočić opet u oktogonu i napada titulu; Ime mogućeg protivnika mnoge je iznenadilo, a jedan detalj sve otkriva

Stipe Miočić, koji je u ožujku prošle godine poražen u borbi protiv Francisa Ngannoua, vraća se u akciju.

No, još uvijek nije potvrđeno tko će biti protivnik američkom Hrvatu Stipi Miočiću, bivšem prvaku u teškoj kategoriji u UFC-u. Najviše se pisalo o revanšu s Francisom Ngannouom, a spominjali su se i neki drugi borci poput Jonesa, Ganea i drugi.

No, iz nekih izvora na društvenim mrežama se proširila priča kako bi se Miočić mogao boriti protiv moćnog Australca Taija Tuivase, a navodno su već i započeli pregovori za tu borbu. Ta borba za mnoge analitičare je veliko iznenađenje jer donedavno to se činilo nemogućim… Od prije je poznato kako je 28-godišnji Tai Tuivasa – koji teži oko 120 kg – nedavno bio bolji od Derricka Lewisa čime je stigao na treće mjesto među izazivačima u teškoj kategoriji.

To znači da su na listi ispred njega samo Ciryl Gane (njega bi se u tom slučaju preskočilo zbog pravila). Inače, Tuivasi je to bila pet pobjeda u nizu. Ta moguća borba između Miočića i Tuivasa trebala bi dati prvog izazivača za sljedeći napad na pojas u teškoj kategoriji.

Ono što je važno naglasiti jest podatak kako se Ngannou zbog ozljede neće boriti još barem šest mjeseci, a uz sve još uvijek nije riješio sve nesuglasice s UFC-om oko novog ugovora, piše Tportal.

Dakle, sve se logični nameće kako bi Miočić i Tuivasa uskoro mogli u oktogon, a kao termin se spominje ljeto. Točan datum meča još nije poznat. Američki mediji u doznali su kako je mogući datum ovog spektakularnog meča 2. lipnja 2022. godine.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...