U Bibinjama i Pakoštanima ovaj tjedan održavaju se predavanja o prevenciji i ranom otkrivanju, te učinkovitijem liječenju raka debelog crijeva i raka dojke

Zavod za javno zdravstvo Zadar organizira u srijedu, 30. ožujka u multimedijalnoj dvorani Općine Bibinje, na adresi Trg Tome Bulića 2, te u četvrtak, 31. ožujka u prostoriji Općinske vijećnice Općine Pakoštane, na adresi Kraljice Jelene 78, oba predavanja s početkom u 17 sati, promotivno edukacijsko događanje projekta “ON TIME – Prevencijom i ranim otkrivanjem do učinkovitijeg liječenja raka debelog crijeva i raka dojke”.

Glavni je cilj projekta promicanje prevencije, rane dijagnoze i optimizacije liječenja raka debelog crijeva i raka dojke uz jačanje kvalitete javnozdravstvenih usluga te mjerenje „pametnom vagom“ uz individualne konzultacije i prigodno osvježenje.

Zavod za javno zdravstvo Zadar prigodno organizira ovo događanje s ciljem predstavljanja projekta te kampanje o prevenciji i ranom otkrivanju raka debelog crijeva i dojke u svrhu povećanja znanja šire javnosti, navode iz Zavoda.

U slučaju nemogućnosti fizičkog prisustvovanja, na događanja je moguće povezati se i virtualno na sljedećim poveznicama: za Bibinje i za Pakoštane.

Podsjećamo, ranije smo najavili isto događanje za Biograd.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...