WIne EnoGASTRO VIP 15.3.2022. u Zadru! Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca

Osnivač Wine EnoGASTRO Vip Evenata, Dantes Begić sa svojim timom odlučio je upravo u Zadru, u Falkensteiner Hotel&Spa ladera, 15. ožujka otvoriti vrata nizu susreta na kojima će se za posjetitelje iz ugostiteljskog sektora ali i široj publici održati raznovrsne edukativne radionice s ciljem da se pomogne turističkim djelatnicima koji žele podići kvalitetu svoje usluge. Također zahvaljujući mnogim susretima i radionicama omogućit će se povezivanje proizvođača s ugostiteljsko-turističkim sektorom.

Osim radionica na kojima gostuju stručni govornici poput Renata Todesce, Mire Šemić, Jure Andrijašević, Manuele Plohl i mnogih drugih, posjetitelji će imati priliku upoznati zadarsku regiju i sve što nam ona nudi. Na izložbenim prostorima, uz razgovore s proizvođačima i vinarima, moći će se kušati njihove proizvode i vina te razmijeniti iskustva u proizvodnji i pružanju ugostiteljskih usluga, a poznati chefovi, gosti eventa pripremati će svoje specijalitete, spremne za probanje i uživanje, uz razgovore koji opet mogu proširiti znanje i poboljšati ugostiteljsku uslugu.

Wine EnoGASTRO Vip Event u Zadru neće biti samo prilika da se od stručnjaka dozna i čuje mnoštvo korisnih informacija za bolje poslovanje i proizvodnju, nego i prilika za upoznavanje ljudi iz istih sektora, druženje i razmjenu korisnih informacija.

Nakon Zadra odmah 17. ožujka event će bit organiziran u Splitu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...