Brlog craft bar & shop ovu subotu po treći put organizira Craft market

Udružuju se na jednom mjestu mali obrtnici, umjetnici, kreativci sa zadarskog područja, kontinenta i otoka, sa buvljak scenom. Imat ćete priliku razgledati, popratiti i kupiti za sebe unikatne rukotvorine, prirodne proizvode i jedinstvene radove od više od 10 izlagača, kao i pronaći neki jedinstveni odjevni predmet od naših buvljakuša.

Na Craft market #3 predstavit će se domaći izlagači i to: AGart – izrada nakita; AUKS – grafički radovi i dizajn; HUBS Brižna srca – ručno izrađene rukotvorine; Dalnature – izrada prirodne kozmetike; Drvotura 1990 BC; Go-go rukotvorine – izrada keramičkih proizvoda; Made in CROchet – izrada dječjih heklanih igračaka; Miris Silbe – izrada prirodne kozmetike; Modelina – personalizirane čestitke, ukrasi, albumi; My Silba – izrada heklanih ukrasa, dekica, igračaka; Radost Flora – permakulturna zajednica, izrada prirodnih pripravaka

Također, za sve koji nisu znali, gornji prostor “dnevni boravak craft bar & shop-a” pretvara se u trajnu Craft Art galeriju pa se stoga pozivaju svi umjetnici i kreativci da se jave ukoliko žele svoje radove trajno izložiti u Art galeriji za promociju svojih radova.

Ujedno, Craft market ima pripremljen Kreativni kutak za sve zainteresirane. Za ovu subotu su pripremili popodnevnu, “Ćakulu o sjemenu” by Miris silbe, Marija Kuljerić, s početkom u 14h, koja će vas upoznati o važnostima sjemena i prehrambenoj sigurnosti, kao i različitim načinima skupljanja vlastitog sjemena.

Za najmlađe posjetitlje, pripremljen je i Dječji kutak, stand razmjene igračaka i druženja. Povedite najmlađe, donesite i donirajte igračke i društvene igre, potaknite djecu na razmjenu i dijeljenje s drugima, a vi se opustite uz kavicu/pivicu, družite, upijajte sunce.

Pomozite Brlog craft bar & shop-u u ostvarenju cilja ovog događanja, a to je da zajedno podržimo male obrtnike i poduzetnike u našoj sredini i da Vašim doprinosom povećamo održivu i cirkularnu ekonomiju i da se nastavimo ugodno družiti.

Program započinje u 11 sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...