Budite dio najbolje zabave na Jadranu; Fun Park Biograd otvara sezonu uz odličan zabavni program i vatromet!

Fun Park Biograd otvara svoja vrata i uvodi vas u raskošni svijet zabave.  Nakon zimskog sna ekipa dinosaura, pirata, transformera, kauboja, aliena probudila se željna dobrog provoda i vašeg društva. Atrakcije Fun Parka Biograd spremne su za najzabavnije vožnje, a park je dodatno obogaćen s brojnim punktovima za igru i zabavu. Ovo raskošno mjesto zabave koje vas baca u pustolovine koje ste gledali na filmskim platnima oduševio je lani brojne posjetitelje, a nakon zimskog opuštanja vrijeme da upalite motore i krenete u nove ljetne avanture. Fun Park Biograd podijeljen u 4 velike tematske cjeline Svemir, Divlji Zapad, Jurski svijet i Piratski zaljev uz mnogobrojne atrakcije i zabavne vožnje nudi i vrhunski program. Uz mnoga natjecanja. iznenađenja, igre, ples, tematske pjena partije, tombole i odličan provod  na atrakcijama doživjeti ćete zabavu za pamćenje.

Program kreće od 14 sati kada će vas dočekati najveselija domaćica na obali- Funny sa iznenađenjima, potom se možete dobro rasplesati u disko pjena partiju i natjecati u jahanju divljeg bika, a odlična zabava  završava s čarobnim s puštanjem lampiona uz zalazak sunca i  spektakularnim vatrometom na sam dan otvorenja, u subotu 30.04.2022.

 

Program otvorenja – 30. travnja i 1. svibnja

14.00 Svečano otvorenje sezone Fun parka Biograd

16.00 Funny iznanađenje-ako sretnete Funny u parku i gusara na šarenom biciklu znajte da vas očekuje poklončić

17.00 Disco pjena party -najzabavnija I najpjenastija disko groznica

18.00 Natjecanje u jahanju divljeg bika

20.00 Tombola-zaigraj i osvoji paketiće sa brendom Fun Parka Biograd

20.30 Puštanje lampiona-bajkovit ljetni doživljaj kada ćemo nebo išarati sa najljepšim svjetlećim željama

20.45 Vatromet na dan 30.4.2022

Wild Wild West – 7. i 8. svibnja

16.00 Pucanje iz luka i strijele i slikanje s papigom Koko

18.00 Country pjena party

19.00 Natjecanje u jahanju bika

20.00 Tombola

20.30 Puštanje lampiona

Nakon svečanog otvorenja zabava se seli na prerije Divljeg Zapada. Ovaj prezabavan event razveselio je i velike i male, probudio natjecateljski duh i dobro nasmijao sve uzraste.

Krenite u divlje avanture i okušajte se u brojnim kaubojskim i indijanskim natjecanjima. Najmlađi natjecatelji mogu loviti krivine u indijanskima kanuima koji će ih odvesti u tjesnace male rijeke i u svijet hrabrih crvenih ratnika. Tu je i Western Express mali vlak spreman da sve generacije proveze kroz tunele koje su sagradili vrijedni rudari. Udobno se smjestite i uživajte u prizorima Divljeg Zapada. Oni željni dodatnog adrenalina mogu uskočiti u Mine train coaster i hrabro savladati zavoje kakve su vidjeli u avanturističkim filmovima. Naravno uz vožnje možete se okušati u najpopularnijem Western natjecanju jahanju mehaničkog bika, a nakon svega i zaplesati u super zabavnom country pjena partiju! Na kraju oni sretne ruke zabavan dan mogu završiti i s nekom nagradicom  na tomboli.

Kao na svakom početku priče o Divljem Zapadu i ovoga puta Fun Park Biograd imat će čast ugostiti uvaženog pernatog ambasadora-papigu Koko koji će ovaj party učiniti još zabavnijim!

Wild West područje  je obogaćeno s dodatnom zonom za igranje i spreman je za nove avanture. Ovaj nagrađivani centar zabave za ljeto pripremio je još pregršt novih avantura i obogatio ponudu igračaka koje će sigurno razveseliti one najmanje posjetitelje.

Kao i lani mnogi junaci iz najpopularnijih filmova, skupa sa  voditeljima, plesačima i zabavljačima potrudit će se da vam osiguraju nezaboravan provod na koji ćete se sigurno rado vratiti tijekom sezone!

Ulaznice su dostupne na ovoj poveznici, a radno vrijeme i kalendar događanja pogledajte ovdje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...