Čovjek preminuo na Poluotoku, Hitna je došla nakon 40 minuta i to iz Nina! Gaši: “Očekujem hitne ostavke!”

Strašan slučaj dogodio se jutros na Poluotoku. Muškoj osobi naglo je pozlilo, srušio se na potezu između Vodovoda i Pomorske škole te na mjestu preminuo. Prolaznici su ga pokušali reanimirati, ali nažalost, nije mu bilo spasa.

SDP-ov Erol Gaši iznio je informaciju da je vozilo Hitne na mjesto nesreće došlo nakon predugih 40 minuta i to čak iz udaljenog Nina. Traži ostavke odgovornih.

Nakon što sam iz pouzdanih izvora primio informaciju kako je nesretnom čovjeku koji je doživio srčani udar kod Pomorske škole, Hitna pomoć dolazila 40 minuta iz Nina (!!!), nazvao sam redom zadarsku policiju, Zavod za hitnu pomoć Zadarske županije i sve od kojih sam dobivao brojeve da mi potvrde ovu skandaloznu informaciju. Sve što sam dobio je prebacivanje loptice s jedne na drugu stranu, čime su zapravo potvrdili informacije koje sam dobio. Od svih odgovornih u sustavu koji je danas u potpunosti zakazao i pokazao totalno nefunkcioniranje u kriznoj situaciji, očekujem hitne ostavke! Obitelji preminuloga izražavam najiskreniju sućut, napisao je Gaši.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...