Izašla nova kolekcija “Passion Fruit” zadarske dizajnerice Božene Bratović Smolić

Posebne haljine, kombinezoni, topoći te suknje vibrantnih boja, krase novu kolekciju “Passion Fruit” zadarske dizajnerice Božene Bratović Smolić koja dizajnira pod brendom “Becha”.

Iza kolekcije “Passion Fruit” krije se deset modela modela vibrantnih boja, specifičnih i urbanih krojeva koji će upotuniti i dodati poseban trag u svaki stilski izričaj, a noseći Boženine kreacije, zasigurno nećete proći nezamijećeno.

Kolekcija će se najviše svidjeti ženama koje vole isticati svoje obline, jer Boženini modeli, uz pomoć kopči i koristenja tehnika drapiranja tkanine, prekrasno naglašavaju linije tijela.

Iako je naglasak ove kolekcije stavljen na minimalizam, ali onaj s pomakom, uvjereni smo kako ćete odjenuvši njene komade izgledati posebno, urbano i ženstveno.

Isticanje ženstvenih oblina u kolekciji je dodatno naglašeno i upotrebom materijala kao što su svila, saten, likra i lagane viskozne tkanine.

Kreacije iz kolekcije “Passion Fruit” stvorene su za sve svečane prilike, noćne izlaske i duge tople noći koje su pred nama.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...