Lea Kapular iz GK Salto Zadar osvojila srebrnu medalju u višeboju za Hrvatsku; Trenerica Šimić: “Odradili smo kako smo se dogovorili i uspjeh je tu!”

Sjajan uspjeh ostvarila je 14 – godišnja Lea Kapular, članica Gimnastičkog kluba Salto Zadar, na međunarodnom juniorskom turniru “Zelena jama” u Ljubljani.

Naime, Lea je osvojila srebrnu medalju u višeboju nastupajući za reprezentaciju Hrvatske, dok je u pojedinačnoj konkurenciji osvojila 13. mjesto.

Greta Gašparović zbog ozljede nije mogla odraditi kompletan program. Nastupilo je ukupno 70 gimnastičarki iz 24 ekipe.

Trenerica u GK Salto, koja je vodila Leu u Ljubljani, bila je 30- godišnja Alena Šimić, koja je zadovoljna uspjehom Kapular, te očekuje uspješnu sezonu.

Odradili smo onako kako smo se i dogovorili, ovo natjecanje nam je bilo priprema za predstojeće juniorsko EP u Munchenu u Njemačkoj , u kolovozu, kažem, odradili smo sve kako treba, imali smo pauzu zbog korone, nije bilo natjecanja, tako da možemo biti zadovoljni, i uspjeh je tu. Inače, Lea Kapular se već bavi gimnastikom nekih sedam, osam godina. Veselimo se novoj sezoni koju smo dobro započeli, nadamo se i uspjehu na EP, već idući tjedan idemo i na pripreme u Osijek, zadovoljno je rekla Šimić.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...