Modrić na pragu ogromnog postignuća, uskoro će mu Ronaldo gledati u leđa: “Ako ga trebam s nekim usporediti…”

Luka Modrić sve je dogovorio s Real Madridom i uskoro bi trebao staviti potpis na novi ugovor. razveselio je u subotu ujutro Fabrizio Romano, najpoznatiji stručnjak za transfere, sve poklonike lika i djela kapetana Vatrenih i Real Madrida.

“Novi ugovor bit će potpisan do lipnja 2023. godine. Samo je pitanje završnih sastanaka, papirologije i detalja koji se moraju urediti”, naveo je Romano.

Modrić je u Kraljevski klub stigao 2012. godine iz engleskog Tottenhama, a u dresu Reala osvojio je četiri Lige prvaka. Za slavni španjolski klub skupio je 429 nastupa u svim natjecanjima. Trenutačno je 19. na vječnoj listi, ali bi uskoro trebao napredovati i preskočiti Cristiana Ronalda koji je ta Real odigrao 438 utakmica. Također vrlo je vjerojatno da će po broju nastupa nadmašiti i Paca Buya (433) te Emilia Butragueña (444).

Usporedio ga s Maldinijem

Realov trener Carlo Ancelotti rekao je prošle subote kako će kapetan hrvatske reprezentacije završiti karijeru u Real Madridu jer niti klub niti igrač nemaju problema s obnavljanjem ugovora koji istječe za dva i pol mjeseca.

“Vjerujem da će Luka završiti karijeru ovdje u Real Madridu. Ne znam kada, ali to je ideja svih (strana). On nema problema s obnavljanjem ugovora, niti mi, a niti klub. Sve je prilično jasno”, izjavio je Ancelotti na konferenciji za medije u Madridu uoči prvenstvene utakmice sa Sevillom.

Jako se pazi

“On se jako pazi, a tijekom čitave svoje karijere nije imao značajnijih ozljeda. To mu puno pomaže”, dodao je Ancelotti.

Upitan da usporedi veznog igrača Modrića s nekim drugim starijim nogometašem, a s kojim je Ancelotti tijekom karijere bio, talijanski trener je spomenuo svog bivšeg suigrača iz Milana s početka 1990-ih godina kojem je kasnije i bio trener u istom klubu.

“Trebam istaknuti da sam ja imao jednu nogometnu legendu, (Paola) Maldinija, koji je svoju posljednju Ligu prvaka bio osvojio s 40 godina. Dakle, ako ga trebam usporediti s nekime onda bih ga volio usporediti s njime. Zbog kvalitete, ozbiljnosti, zbog načina na koji razumije nogomet. Oni su nogometne legende”, rekao je Ancelotti, piše Net.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...