OVO MORATE VIDJETI U Zadru novi hotel s pet zvjezdica, zanimljiv koncept bit će im dodatni adut

Glavna tema renoviranog Hotela Diadora je podmorski svijet – koncept morske biologije omogućit će djeci da istražuju podmorski svijet.

Family Hotela Diadora u Falkensteiner Resortu Punta Skala dobio je petu zvjezdicu – ovog ljeta prve goste čeka više od 1250 m2 prostora za zabavu djece, nove dječje igraonice, spavaonice za najmlađe, multimedijalna i kino dvorana, renovirane sobe i prostrani suitovi veličine od 43 m2 do 56 m2, novi Acquapura SPA wellness svijet, brojni sportski tereni i bazen s toboganima, objavila je kompanija.

”Projekt rekonstrukcije postojećeg hotela s četiri zvjezdice, zahtijevao je specifičan pristup, s naglaskom na dizajn i sadržaj prilagođen djeci. Svih 230 soba i suitova te sav okolni prostor i igraonice, posebno su prilagođeni obiteljima, od veličina do dekoracija. Igraonice, sobe i ostali prostori ispunjeni su interaktivnim zabavnim sadržajima za djecu, a cilj je bio stvoriti najzabavnije obiteljsko mjesto na Jadranu”, poručuje Otmar Michaeler, CEO Falkensteiner Michaeler Tourism Group.

“Glavna tema renoviranog Hotela Diadora je podmorski svijet – koncept morske biologije omogućit će djeci da istražuju podmorski svijet uz maskotu Falky, kroz igre i zabavu, te će se u isto vrijeme educirati i djecu i odrasle o važnosti očuvanja podmorskog okoliša i održavanja naših oceana i mora čistima i u ravnoteži”, objašnjava Michaeler filozofiju ‘edutainment’ koncepta. 2023. godine u sklopu resorta bit će izgrađen i veliki Aquapark.

U kompaniji ne otkrivaju visinu ulaganja u ovu rekonstrukciju, javlja Poslovni dnevnik.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...