Sjećate li se Susan Boyle? Skromna kućanica zaradila je 22 milijuna funti i danas izgleda bolje nego ikad

Škotska pjevačica stekla je veliku slavu nakon što je pred milijunima gledatelja showa ‘Britain’s Got Talent’ otpjevala pjesmu “I Dreamed a Dream” iz mjuzikla Les Misérables i u samo 72 sata prikupila više od 2.5 milijuna pregleda na YouTubeu.

Škotska pjevačica Susan Boyle (61) stekla je veliku slavu nakon što je pred milijunima gledatelja showa ‘Britain’s Got Talent’ 2009. godine otpjevala pjesmu “I Dreamed a Dream” iz mjuzikla Les Misérables i u samo 72 sata prikupila više od 2.5 milijuna pregleda na YouTubeu.

Član žirija Piers Morgan ostao je u šoku nakon njezine izvedbe.

– Bez sumnje je to bilo najveće iznenađenje koje sam imao u tri godine ovog natjecanja. To je bilo zapanjujuće, nevjerojatna predstava. U šoku sam – kazao je Morgan.

– Mislim da je to bilo najveće razbuđivanje ikada. Bila je privilegija slušati to – dodala je Amanda Holden iz žirija. Njena audicija je brzo postala viralna širom svijeta i ona je stigla do finala emisije, zauzevši drugo mjesto nakon plesne skupine “Diversity”. Njen debitantski album “I Dreamed A Dream” postao je najprodavaniji debitantski album u Velikoj Britaniji svih vremena, a Susan je postala jedna od najuspješnijih natjecatelja showa “Britain’s Got Talent” ikada s više od 19 milijuna prodanih albuma diljem svijeta.

U proteklih 13 godina njezin se život promijenio iz temelja. Iako je napravila karijeru kroz koju je zaradila više od 22 milijuna funti, nastavila je živjeti skromnim životom. Dokaz da je i dalje skromna jest da se ne želi iseliti iz svoje male kuće u kojoj je odrasla u Lothianu, iako se može odmah preseliti u luksuznu vilu s bazenom, a od skupih stvari sebi je priuštila jedino bundu i klavir te polaganje vozačkog ispita kojeg i dalje nije uspjela položiti. Susan je proteklih godina dosta poradila na svom izgledu pa sada, smatraju mnogi, izgleda bolje nego ikad.

U veljači 2020. priznala je da je dobila mnoge ljubavne i bračne ponude. Unatoč svemu tome, ona je i dalje sama, a za jedan časopis je otkrila kako je prošlo više od šest godina otkad je bila na posljednjem spoju s muškarcem.- Mislite, izlazim li s muškarcima? Mlađe žene možda izlaze, ali ja nemam vremena. Ipak, lijepo što me to pitate. Imala sam spoj u Americi prije šest godina, trajao je točno 45 minuta. Otišla sam na masažu u spa-zonu jednog hotela i tamo srela liječnika s kojim sam izašla na ručak. Nisam to nikome rekla i moj je tim mislio da sam oteta i stvarno su se uspaničili jer sam imala nastup te večeri. Tip je bio drag ali nije bio za mene, ne bih se mogla nositi s tolikom odgovornošću – otkrila je tada Boyle za medije, prenosi Večernji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...