Španjolci razotkrili Realove planove s Modrićem, Luka ostaje na Bernabeuu duže od očekivanog ako ispuni samo jedan uvjet

Španjolci su i ove sezone oduševljeni predstavama Luke Modrića. Hrvatski kapetan i s 36 godina na leđima igra vrhunski nogomet te je uz Benzemu glavni igrač Kraljevskog kluba.

A već neko vrijeme spekulira se o novom ugovoru koji Real sprema za desetku. Naime, Modriću na kraju sezone istječe ugovor s Kraljevskim klubom. On je u nekoliko navrata isticao da želi ostati u Madridu, ali još ništa nije službeno dogovoreno.

Madridski As objavio je u četvrtak kako je Modrić “zauvijek Realov” i kako su već poznati uvjeti novog ugovora.

Španjolski list navodi kako mu je Real ponudio automatsko produljenje ugovora ako se ispune postavljeni uvjeti u sljedećoj sezoni. Također, Real mu priprema teren za ostanak u Realu i nakon igračke karijere.

Uvjeti

Dakle, Modrić će dobiti 1+1 ugovor. Sljedeće sezone sigurno će biti u Realu, a ako skupi dovoljno nastupa i ispuni određeni uvjete, ugovor će mu biti produžen i za 2024. godinu.

U petak isti list na sve ovo dodaje kako je na posljednjem sastanku između Reala i Modrića dogovoreno kako će mu automatski produljiti ugovor ako i iduće sezone bude igrao kao ove.

Ne treba posebno napominjati koliko je sve ovo oduševilo navijače Reala, baš kao i ono što je trener Carlo Ancelotti izjavio na konferenciji za novinare.

“Pochettino kaže da će Mbappé 100% ostati u PSG-u? Ponekad treneri ne govore istinu”, ispalio je Talijan i dodatno bacio navijače u euforiju.

Uz to progovorio je i o napadačkom potencijalu svoje momčadi, odnosno tome da su ove sezone zabili dosta golova.

“Benzema igra sjajnu sezonu, Vinicius se poboljšao, Asensio je zabio mnogo golova, Modrić i Kroos su zabijali, Rodrygo…. poboljšali smo se”, poručio je Ancelotti, koji se ove subote može okititi naslovom španjolskog prvaka ako njegova momčad ne izgubi doma od Espanyola, prenosi Net.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...